Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Kuukausimaksullisella autoilulla saat jopa uudenkarhean sähköauton heti alle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: BEELY // Beelyn simppeli sopimusmalli ja laaja valikoima tekevät auton käyttöpalvelun aloittamisesta helppoa.
Kuukausimaksullisella autoilulla saat jopa uudenkarhean sähköauton heti alle

Auton ostamisen rinnalle ovat tulleet jäädäkseen palvelut, joissa auton käytöstä maksetaan kiinteää kuukausihintaa.

Auton käyttöpalvelu on erityisen kätevä tilanteessa, jossa haluat autoilla huolettomasti, murehtimatta yllättävistä kuluista ja sitoutumatta autoon vuosiksi. Elämäntilanteen muuttuessa autoa voi tarvita nopeallakin aikataululla, jolloin selkeä pakettiratkaisu helpottaa arkea.

Selkeä sopimusmalli  

Kuukausisopimuspalveluista löytyy paljon vaihtoehtoja. Joku sopimus sisältää määräaikaishuollot, toinen korjaukset tietyissä tilanteissa. Asiaan vihkiytymättömän voi olla vaikea hahmottaa, mikä sopisi itselle.

Auton kuukausikustanteinen käyttöpalvelu Beely on panostanut siihen, että sopimus on mahdollisimman yksinkertainen ja ymmärrettävä.

 

“Korjaukset, huollot ja katsastukset kuuluvat aina pakettiin. Lisämaksulla mukaan saa vakuutuksen, rengasturvan tai uutuutena maksuturvan yllättävien elämäntilanteiden varalle”, Beelyn markkinointijohtaja Jonna Hiltunen kertoo.

Beelyn sopimukset tehdään määräaikaisina minimipitoajaksi, joka on yleensä vuoden tai kaksi vuotta. Sen jälkeen ne jatkuvat toistaiseksi voimassa olevina kuukauden irtisanomisajalla. Sopimuksen pituuden, auton ja kilometrimäärän saa määritellä omien tarpeiden mukaan.

“Meillä ei ole piilokuluja tai pikkupränttejä. Ja jos tarpeet muuttuvat, esimerkiksi kilometrimäärää voi päivittää matkan varrella”, Hiltunen muistuttaa.

Alle vaikka uudenkarhea sähköauto

Auton hankkimisen hidasteena voi olla valinnan vaikeus. Beelyn sivuilta voit valita autokategorian sen mukaan, millaiseen tilanteeseen autoa tarvitset.

“Oli mielessä sitten vähäpäästöinen, mahdollisimman tilava tai näppärä kaupunkiauto, selkeän valinnan kautta näet suoraan sinulle sopivat mallit”, Hiltunen sanoo. “Meiltä saa myös matalalla kynnyksellä apua chatin tai asiakaspalvelunumeron kautta, jos empii vaikkapa hybridin ja bensa-auton välillä tai miettii sopivaa kilometrirajaa.”

Beelyn autot ovat 1–5 vuotta vanhoja, vähän ajettuja ja täysin huollettuja. Autot ovat käyneet Beelyn merkkiliikekumppanin kuntotarkastuksen läpi.

“Tarkastuksen ansiosta autosta ei paljastu mitään yllätyksiä, ja se on taatusti turvallinen”, Hiltunen sanoo.

Kuukausimaksullinen autoilu on myös hyvä tapa tutustua sähköautoiluun. Beelyn valikoimasta löytyy runsaasti sekä täyssähköautoja että osittain sähköllä kulkevia hybridejä.

Autoalaa vaivaa tällä hetkellä saatavuuspula ja uuden auton ostaja voi joutua odottelemaan ajokkiaan kuukausikaupalla. Beelyltä saa sähköauton alle parhaimmillaan jo tilausta seuraavana päivänä.

“Meiltä löytyy valikoimasta heti toimitettavana kaikkia käyttövoimia, täyssähköautosta hybridiin ja dieselistä kaasuun”, Hiltunen kertoo.

Suoraan kotipihaan

Kun auton on tilannut nettisivun kautta, se toimitetaan veloituksetta suoraan kotiovelle. Uuden ajokin voi toki mennä halutessaan koeajamaankin liikkeeseen.

“Meidän kauttamme vanhan auton voi myös myydä pois alta. Kaiken kaikkiaan Beely on autoilua mahdollisimman huolettomaksi ja helpoksi tehtynä”, Hiltunen summaa.

Tutustu Beelyyn


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin