Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Ladattavaa premiumia aiempaa edullisemmin – oletko tutustunut jo uuteen BMW 320e -lataushybridiin?

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: BMW BMW 3-sarjan mallisto on laajempi kuin koskaan. Valittavana on ladattavien hybridivaihtoehtojen lisäksi bensiinimalleja sekä diesel-kevythybridejä.
Ladattavaa premiumia aiempaa edullisemmin – oletko tutustunut jo uuteen BMW 320e -lataushybridiin?

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: BMW

Premium-luokan ladattavat hybridiautot ovat yhä useamman autonostajan ulottuvilla BMW:n laajentaessa tilavaa 3-sarjan mallistoaan uudella edullisemmalla 320e-mallilla. 

Uusi BMW 320e on saatavana niin Sedan- kuin Touring-farmarimallina, hinnaston alkaessa porrasperäisessä mallissa 44 215 eurosta ja Touringin kohdalla 45 602 eurosta. Lisäksi 320e Touring-farmarin voi hankkia xDrive-nelivetona.

Uuden 320e-lataushybridin myötä BMW:n ikoninen 3-sarja on laajempi kuin koskaan aiemmin. Myös aiemmin esitelty tehokkaampi 330e-lataushybridi löytyy mallistosta, minkä lisäksi 3-sarjan voimalinjavalikoimaan kuuluu bensiinimalleja ja diesel-kevythybridejä eri korimalleina sekä taka- ja nelivetoisina.

BMW 320e Touring

Kuvat: Istuinten ergonomia on ensiluokkainen. Säädettävä reisituki ja istuinten puristavuuden säätö ovat mukava lisä. Tyylikkäät yksityiskohdat kruunaavat laadukkaasti viimeistellyn matkustamon.

Käytännössä 3-sarjan ladattavissa 320e- ja 330e-malleissa on erona xtraBoost-toiminto, joka antaa 330e:lle täyskiihdytyksissä lisää tehoa. Muutoin kyseessä on sama automalli samanlaisella voimalinjalla.

BMW 320e -lataushybridin sydämenä sykkii kaksilitrainen turboahdettu bensiinimoottori sekä sähkömoottori, jotka tuottavat 150 kW:n (204 hv) yhteistehon ja 350 newtonmetrin vääntömomentin. Myös uusi edullisempi 320e tarjoaa siis merkille tunnuksenomaista ajamisen iloa. 

Ajoakun kapasiteetti on 12 kWh, ja esimerkiksi 320e Touring -mallin kohdalla yhdistetty WLTP-toimintamatka sähköllä 50-59 kilometriä. Akun lataus tyhjästä täyteen onnistuu rivakasti 3,7 kW:n teholla noin 3,6 tunnissa.

Vastuullinen ajonautinto

Sähkö- ja hybridiautoista puhuttaessa esiin nousee monesti tuotannosta syntyvät päästöt sekä akkuihin käytettävien mineraalien louhimisen vastuullisuus.

Vastuullisuusnäkökulmasta BMW:n ostaminen on helppo valinta, sillä autovalmistaja valittiin viime vuoden lopulla maailman vastuullisimmaksi autoyhtiöksi Dow Jones Sustainabilitys Indices -indeksissä.

Kuva: Tilaa koko perheelle. 3-sarjassa matkustaa mukavasti pidemmänkin matkan.

BMW:llä vastuullisuus ja ilmastoteot näkyvät konkreettisesti auton suunnittelusta ja valmistamisesta aina tuotantoketjun alkulähteille asti. Yhtiö on hiljattain julkistanut muun muassa vähentävänsä päästöjä aurinkovoimalla tuotetulla alumiinilla sekä sijoittamalla uuteen vähähiiliseen teräksen tuotantomenetelmään.

Sähkö- ja hybridiautojen kehityksestä BMW:llä on jo vuosikymmenten kokemus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että täysin uuden iX3-täyssähköauton ajoakun kobolttimäärää on onnistuttu pienentämään kaksikolmasosaa edellisen sukupolven akkuteknologiaan nähden. Kyseisen automallin sähkömoottori on lisäksi onnistuttu tuottamaan täysin ilman harvinaisia mineraaleja.

Vaivaton käyttökokemus

Uusissa BMW 320e -lataushybrideissä on vakiovarusteena esilämmitys ja -ilmastointi, jonka käyttö on mahdollista myös akun varaustilan ollessa matala. Auton premium-leima ulottuu laadukkaiden ja kestävien materiaalien lisäksi myös arkikäytettävyyteen.

Kuvat: Tavaratila on perusasennossaan 410 litraa. Välipohjan alta löytyy useampi lokero lisää. Tavaraverkko nousee ylös tavaratilan verhon kanssa samasta irrotettavasta kotelosta.

Latauksen ajastaminen, ilmastointi- ja lämmitystoimintojen käyttäminen, ovien avaaminen ja lukitseminen sekä ajoneuvon paikantaminen on mahdollista uuden My BMW -älypuhelinsovelluksen kautta. 

Sisätiloiltaan 3-sarjan lataushybridit ovat BMW:n muiden mallien tapaan tilavia ja tarjoavat poikkeuksellisen hyvän ergonomian pidemmillekin matkoille. Esimerkiksi 320e Touring -farmarissa tavaratilaa on suojapeitteen alla 410 litraa. Tila on hyödynnettävissä kattoon asti nostamalla tavaratilan ja matkustamon väliin suojaverkon. Takapenkit alas taittamalla tila kasvaa 1 420 litraan.

Suorituskyvyltään ja varustelultaan uusi BMW 320e tarjoaa premium-tasoisen ajoelämyksen hinnalla, joka kestää vertailun myös edullisempina pidettyjen automerkkien vastaaviin lataushybridimalleihin.

 

Tutustu BMW:n kattavaan 3-sarjaan ja katso uuden 320e -lataushybridin hinnasto sekä tarkemmat varustelutiedot.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin