Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Lähes kymppitonnin alennus – BMW tuo myyntiin uuden edullisemman 320e -lataushybridin

BMW 320e täydentää kolmossarjan ladattavien hybridimallien tarjontaa sekä sedan- että farmarimalleina.
Lähes kymppitonnin alennus – BMW tuo myyntiin uuden edullisemman 320e -lataushybridin

Vähän vähemmän tehoa, edelleen noin 50 kilometrin sähköinen toimintamatka, mutta hintaa lähemmäs kymppitonni vähemmän. Mitä todennäköisemmin uusi BMW 320e -lataushybridi tulee menemään myyntitilastoissa 330e:stä, sillä hintaero kahden malliversion välillä on ainakin suomalaisessa hinnastossa repeämässä kohtuullisen suureksi. 

Kalliimman BMW 330e:n hinnastossa on kuitenkin otettava huomioon, että niin sanotun tavanomaisen 330e Business -mallin (hinta 53 822 euroa) lisäksi 330e:stä on ainakin toistaiseksi tarjolla myös lähtöhinnaltaan hieman alle 50 000 euroa maksava Charged Edition -malli. Uudesta 320e:stä ei sen sijaan ole toistaiseksi tiedossa kuin yksi alkaen-hinta, joten 320e:n ja 330e:n hinta-asemointi keskenään on vielä varustelun osalta hankalaa.

BMW 320e tarjoaa kaksilitraisen bensiinimoottorin sekä sähkömoottorin yhteispelillä kiitettävän 204 hevosvoiman yhteistehon, joten menopuolella ei voida puhua erityisestä säästömallista.

BMW 320e Sedanin hinnat alkavat Suomessa 44 215 eurosta ja 320e Touring -farmarin 45 602 eurosta.

Ajoakun kapasiteetti on molemmissa malleissa 12 kWh. Sedanin toimintamatkaksi sähköllä kerrotaan 48-57 kilometriä ja Touringin 46-54 kilometriä.

BMW 320e -mallin laturi on teholtaan 3,7 kW, jolloin akun lataa tyhjästä täyteen 3,6 tunnissa. Auton vakiovarusteluun kuuluu älypuhelimella tai auton valikoista säädettävä esilämmitys- ja jäähdytys, jonka kerrotaan toimivan myös akun varaustilan ollessa matala.

Lue myös: BMW 330e -lataushybridin koeajo.

AUTOTALLI.COM
BMW 3-sarjan uudet hybridiautot
BMW 3-sarjan hybridi vaihtoautot


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin