Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Luokkansa edistyksellisin täyshybridi – ensimmäisille tilaajille huippuluokan varuste-edut

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: HYUNDAI // Täysin uusi Hyundai KONA Hybrid on tärkeimpiä kilpailijoitaan paremmin varusteltu ja kooltaan suurempi, mutta hinnaltaan äärimmäisen kilpailukykyinen.
Luokkansa edistyksellisin täyshybridi – ensimmäisille tilaajille huippuluokan varuste-edut

Jos valittavanasi on täyshybridi, joka on kilpailijoitaan paremmin varusteltu, suurempi, pidemmällä takuulla ja saat sen kilpailukykyiseen hintaan, miksi tyytyisit automalliin, jollainen löytyy joka kolmannelta naapuriltasi?

Täysin uusi Hyundai KONA Hybrid laittaa itselataavien täyshybridien markkinaan kertaheitolla vipinää tarjoamalla hinta- ja kokoluokkansa edistyksellisimmät teknologiat sekä matkustamon, joka hätyyttelee jo kokoluokkaa suurempien katumaastureiden sisätiloja. 

KONA Hybrid on kasvanut pituutta edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 150 millimetriä, mikä näkyy ennen kaikkea takamatkustajien 7,7 senttimetriä venyneenä jalkatilana. Myös hartia- ja pääntilaa on tullut lisää.

Kuva: Takamatkustajat saavat 7,7 senttimetriä lisää jalkatilaa. Selkänojat kaatuvat 40:20:40-suhteessa.

Oma lukunsa on noin 30 prosentilla kasvanut tavaratila, joka tarjoaa nyt aidosti tilavan vaihtoehdon myös lapsiperheiden ja aktiiviharrastajien käyttöön. Perusasennossa kontin tilavuus on uutuudessa 466 litraa (VDA), ja käytettävyyttä parantaa merkittävästi 40:20:40 -suhteessa taittuvat takapenkkien selkänojat. Näin esimerkiksi sukset mahtuvat sisälle autoon silloinkin, kun kyydissä on neljä henkilöä. Takapenkkien selkänojien kallistukselle on myös kaksi eri asentoa.

Ensimmäisille asiakkaille arvokas varuste-etu

Hyundai KONA Hybrid saapuu Suomeen rajatun erän First Edition -erikoismallina, jossa ensimmäiset autonsa tilaavat asiakkaat saavat yli 1500 euron varuste-edun. KONA Hybrid First Edition -malliin sisältyy Style-varustetason lisäksi muun muassa digitaalinen avain, sähköinen takaluukku ja istuinten kangas-nahkaverhoilu. Lisäksi koko KONA Hybrid -mallistoon saa huolenpitosopimuksen kolmeksi vuodeksi 30 prosentin alennuksella, mikäli tilauksen tekee kuluvan vuoden aikana.

Katso täysin uuden Hyundai KONA Hybridin hinnasto ja tekniset tiedot.

Digitaalinen avain toimii yhteensopivilla älypuhelimilla ja -kelloilla turvallista NFC-teknologiaa hyödyntäen. Auton avaaminen, lukitseminen ja käynnistäminen onnistuu ilman perinteistä autonavainta, ja toiminnot on jaettavissa maksimissaan kolmeen muuhun yhteensopivaan laitteeseen. Sähköisen takaluukun handsfree-toiminnolla luukun saa auki seisomalla avain taskussa auton takaosan lähellä. Luukun avauskorkeuden pystyy myös itse määrittelemään.

Kuva: Tyylikkäässä ohjaamossa huippuluokan digitaaliset ominaisuudet kohtaavat helpon käytettävyyden. Useimmin käytetyille toiminnoille on fyysiset painikkeet.

Sisustuksessa on eko-mokkaa ja nahkaa yhdistelevä istuinverhoilu, bio-värjätty ohjauspyörä sekä erityiset verkkotyyliset niskatuet. Sisämatot on valmistettu 100 prosenttisesta kierrätysmuovista, kattoverhoilussa kierrätysmateriaalin määrä on 22 prosenttia.

Vaikka jo lähtötason Comfort-varustetaso on kattava (mm. OTA-päivitykset ja uuden sukupolven navigaatiojärjestelmä), myydyimmiksi malleiksi ennustetaan Style- ja Premium- sekä uutta urheilullista N-Line-varustetasoa.

Esimerkiksi Style-mallissa on vakiona näyttävä mittaristopaneeli, joka koostuu kahdesta 12,3-tuumaisesta näytöstä, ohjaamon tunnelmavalaistus, sähköisesti säätyvät etuistuimet, Bose Premium -äänentoistojärjestelmä, lämmitetyt takasivuistuimet, led-ajovalot, OTA-etäpäivitykset, peruutuskamera, tutkat edessä ja takana, älykäs vakionopeudensäädin ja lukuisa määrä kuljettajaa avustavia turvallisuusjärjestelmiä.

Kuva: KONA Hybridin tavaratila on 466 litraa (VDA). Autolla saa vetää 600 kg:n jarrutonta ja 1300 kg:n jarrullista vaunua.

Koeteltua hybriditeknologiaa

Hyundailla on pitkä kokemus hybridi-, sähkö- ja vetyautojen valmistajana. Merkin hybridiautot ovatkin tulleet tunnetuiksi varmatoimisina ja pienikulutuksisina. Täysin uuden KONA Hybridin takuu on muun malliston tavoin 5 vuotta ilman kilometrirajaa. Korkeajänniteakun takuu on puolestaan 8 vuotta tai 160 000 kilometriä.

KONA Hybridin menopuolesta vastaa tehokkaasti vääntävä sähkömoottori yhdessä taloudellisen 1.6-litraisen suorasuihkutusmoottorin kanssa. Yhteistehoa moottorit tuottavat 104 kW (141 hv) ja vääntöä 265 newtonmetriä.

Auto pyrkii kulkemaan mahdollisimman paljon pelkän sähkömoottorin voimin, ja alustavissa WLTP-syklin mukaisissa mittauksissa yhdistetyssä ajossa KONA Hybrid kuluttaa 5,0 litraa sadalla kilometrillä. Energiaa otetaan talteen hidastuksissa sekä bensiinimoottorilla generoimalla 1,56 kWh:n korkeajänniteakkuun. Vaihteistona autossa on sulavatoiminen 6-vaihteinen kaksoiskytkinautomaatti. Täysin uudella KONA Hybridillä saa vetää 600 kg:n jarrutonta ja 1300 kg:n jarrullista vaunua.

Tutustu täysin uuden KONA Hybridin hinnastoon ja varusteluun

Kuva: Sähköinen takaluukku kuuluu vakiona First Edition -malliin. Handsfree-toiminnon lisäksi luukun avauskorkeuden pystyy itse päättämään.

KONA 1.6 Hybrid 141 hv 6-DCT-aut. First Edition -mallin tärkeimmät vakiovarusteet

 • OTA-etäpäivitykset (over-the-air)
 • 12,3” + 12,3” digitaalinen mittaristo / tietoviihdejärjestelmä
 • Hyundai Digital Key
 • Sähköinen takaluukku
 • Ekologinen sisätilaverhoilu
 • Sähkösäätöiset etuistuimet
 • Bose Premium -äänentoistojärjestelmä
 • 40:20:40-suhteessa taittuvat takaselkänojat
 • 18 tuuman kevytmetallivanteet
 • Led-ajovalot
 • Etutörmäysavustin autojen, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella
 • Kaistallapitoavustin
 • Parkkitutkat edessä ja takana
 • Peruutuskamera
 • Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin
 • Matkustamon tunnelmavalaistus
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Lämmitettävät istuimet edessä ja takana sivupaikoilla

Tutustu täysin uuden KONA Hybridin hinnastoon ja varusteluun


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin