Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Mukavuutta, tyyliä ja markkinoiden pisin range - Mercedes-Benz GLC

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VEHO // Ladattava hybridi GLC on edeltäjäänsä isompi ja kuljettaa sähköllä jopa 121 km.
Mukavuutta, tyyliä ja markkinoiden pisin range - Mercedes-Benz GLC

Sähköisen autoilun suosio kasvaa vauhdilla. Eikä ihme, sillä se ei tarkoita ajonautinnosta tai mistään muustakaan tinkimistä, päinvastoin.

Uusi GLC ladattava hybridi on auto, joka sekä näyttää että tuntuu hyvältä. Edeltävään sukupolveen verrattuna mitat ovat kasvaneet, ja esimerkiksi pituutta on tullut 60 mm ja akseliväliä 15 mm lisää. Myös aerodynamiikkaa on kehitetty, mikä näkyy kauniin sulavassa muotoilussa.

Uutuus on kotonaan kaikkialla ja kaikissa olosuhteissa. erille pääsyn varmistavat jatkuva 4MATIC-neliveto sekä eri alustoille ja olosuhteisiin räätälöidyt ajo-ohjelmat. Tehoakin riittää, ja kiihtyvyys 0–100 km/h vie vain 6,7 sekuntia. ­

Päivittäiset arkiajot pelkällä sähköllä

GLC ladattavan hybridin sähköinen toimintamatka on markkinoiden pisin eli jopa 121 km. Käytännössä se tarkoittaa, että useimpien päivittäiset arkiajot onnistuvat helposti pelkällä sähköllä. Pidemmät matkat hoituvat puolestaan polttomoottorin avulla tai lataamalla lisää sähköä esimerkiksi kahvitauolla. Pikalataus 10–80 prosenttiin vie vain parikymmentä minuuttia.

Säännöllinen lataus aina lyhyidenkin matkojen jälkeen lisää ladattavan hybridin sähköistä käyttöä. Tämä tuntuu paitsi lompakossa myös ympäristössä, sillä sähköllä ajettaessa auto ei tuota lainkaan paikallisia päästöjä. Muutenkin GLC ladattava hybridi on erittäin maltillinen niin kulutukseltaan kuin päästöiltäänkin: EU-yhdistetty kulutus on vain 0,5 l/100 km ja CO2-päästöt vain 12 g/100 km.

Ainutlaatuisen rentouttavaa matkantekoa

GLC ladattava hybridi tarjoaa erilaisia innovatiivisia turva- ja ajoavustinjärjestelmiä. Ne maksimoivat kuljettajan mielenrauhan ja ajonautinnon kaikissa tilanteissa. Vakiovarustukseen kuuluu mm. aktiivinen etäisyysavustin, kaista-avustin, jarrutusavustin ja pysäköintiavustin sisältäen peruutuskameran. Hengästyttävän pitkää varustelistaa voi halutessaan täydentää mm. AIRMATIC-ilmajousituksella sekä nelipyöräohjauksella, joka lisää auton ketteryyttä ja helpottaa esimerkiksi parkkeeraamista.

Myös sisätilojen tyyliin ja laatuun on panostettu todella paljon. Kuljettaja saa kaiken tarvitsemansa informaation digitaalisen 12,3” LCD-mittaristonäytön sekä keskikonsolin 11,9” medianäytön kautta. Upeana yksityiskohtana mainittakoon sisätilojen tunnelmavalaistus, joka sisältää peräti 64 väriä. Siinä riittää valinnanvaraa jokaista tunnelmaa varten.

Vakiovarustukseen kuuluu myös 2. sukupolven MBUX-käyttöliittymä, joka on aiempaa nopeampi ja oppimiskykyisempi. Sen avulla voi ohjata auton toimintoja kosketuksella ja puheohjauksella. Käyttöliittymä on intuitiivinen, ja se oppii tuntemaan kuljettajan tarpeita ja toiveita.

Tavaratilaa jopa 1530 litraa

GLC ladattava hybridi tarjoaa ylellisen ympäristön kuljettajalle ja matkustajille. Kasvaneiden mittojen myötä esimerkiksi jalkatilaa on tullut lisää. Myös harrastus- ja muille tavaroille riittää tilaa. Tavaratilan koko on perusmuodossaan 470 litraa, ja takapenkit taittamalla se kasvaa jopa 1530 litraan.

Ladattavia hybridejä ja täyssähköautoja joka lähtöön

Mercedes tarjoaa sähköisen ratkaisun kaikkiin autotarpeisiin. Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto sekä vahvasti kasvava täyssähköautojen mallisto sisältävät jo 34 eri vaihtoehtoa. Valittavana on malleja 5-ovisista sedaneihin ja farmareihin sekä maastureista tila-autoihin. Moni malleista on saatavana myös 4MATIC-nelivetona.

Mercedes-Benz GLC ladattava hybridi pähkinänkuoressa

 • Toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 121 km
 • EU-yhdistetty kulutus 0,5 l/100 km
 • CO2-päästöt 12 g/100 km
 • Älykäs, jatkuva 4MATIC-neliveto
 • Avantgarde-sisätilan ja -ulkopuolen paketit
 • Aktiivinen etäisyysavustin Distronic Plus
 • LED High Performance -ajovalot
 • Adaptiivinen kaukovaloavustin
 • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
 • 11,9” medianäyttö
 • Älypuhelimen integrointi ja langaton lataus
 • Pysäköintipaketti, sis. peruutuskameran
 • Peilipaketti
 • 18” kevytmetallivanteet
 • GLC-mallisto alk. 67 992 €, vapaa autoetu alk. 1 160 €/kk
 • GLC ladattava hybridi alk. 74 934 €, vapaa autoetu alk. 1 115 €/kk

Lue lisää Mercedes-Benz GLC:stä 

Tutustu Mercedes-Benz ladattavien hybridien ja täyssähköautojen valikoimaan


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin