Nissanilta 241 pikalaturia Saksan autobahnoille | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Nissanilta 241 pikalaturia Saksan autobahnoille

Nissan on ilmoittanut osallistumisestaan Euroopan Unionin tukemaan Fast-E-projektiin, jonka tavoitteena on asentaa Saksan ja Belgian tärkeimmille moottoriteille 278 latauspistettä 80 kilometrin välein vuoden 2016 loppuun mennessä. Latauspisteistä 241 tulee Saksaan ja 37 Belgiaan.
Nissanilta 241 pikalaturia Saksan autobahnoille

Asennettavissa monistandardilatureissa on vaihto- ja tasavirtaliitännät, joiden avulla täysin sähkökäyttöisen Nissan LEAFin tai e-NV200:n kaltaisen sähköauton akku voidaan ladata jopa 80 prosenttiin täydestä kapasiteetista puolessa tunnissa. Pikalatauspisteet tekevät siten sähköautojen omistajien matkanteosta neljässä maassa huomattavasti helpompaa ja joustavampaa. 

Tšekin tasavallassa ja Slovakiassa toteutettavan sisarprojektin myötä Euroopaan saadaan yhteensä vielä 30 uutta latauspistettä.

Nissanin mallivalikoimaan kuuluu maailman eniten myydyn sähköauton Nissan LEAFin ohella täysin sähkökäyttöinen kevyt hyötyajoneuvo e-NV200. Nissan on myynyt kautta maailman 241 000 sähköautoa sen jälkeen, kun Nissan LEAF lanseerattiin vuonna 2010.

Autotalli.com
Nissan Leaf uudet autot
Nissan Leaf vaihtoautot
Sähköautot


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin