Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Onko tässä yksi tämän vuoden hauskimmista autouutuuksista? Miniltä historiansa tehokkain katulaillinen moottori

Mini Countryman ja Clubman -mallit saa pian aiempaa huomattavasti tehokkaampina John Cooper Works -versioina.
Onko tässä yksi tämän vuoden hauskimmista autouutuuksista? Miniltä historiansa tehokkain katulaillinen moottori

Ketterä, sympaattisen näköinen ja törkeän nopea. Kyseessä ovat autourheilulegenda John Cooperin nimeä kantavat uudet malliversiot Mini Clubmanista sekä Mini Countrymanista. Mini John Cooper Works Clubman sekä Countryman saavat konepeltiensä alle Minin kaikkien aikojen tehokkaimman katulaillisen moottorin, jonka teho on aiempaan nähden kasvanut peräti 75 hevosvoimalla 306 hevosvoimaan.

Nelisylinterinen kaksilitrainen bensiinimoottori tuottaa 450 newtonmetrin vääntömomentin jo 1750 minuuttikierroksesta alkaen. Yhdessä mekaanisen tasauspyörästön lukon ja ALL4-nelivedon kanssa uusi Clubman kiihtyy nollasta sataan vain 4,9 sekunnissa ja Countryman-katumaasturikin 5,1 sekunnissa. Eroa aiempiin John Cooper Works -malleihin on 1,4 ja 1,5 sekuntia. Varsin vakuuttavaa! 

Moottorin lisäksi uusiin John Cooper Works Clubmaniin ja Countrymaniin on päivitetty myös alusta, iskunvaimentimet, jarrut sekä pakoputkisto. Ulkonäöllisesti näkyvimmät uudistukset löytyvät led-matriisiajovaloista edessä ja takana. Clubmanin kohdalla takavaloista löytyy tyylikäs Union Jack -kuviointi.

 

AUTOTALLI.COM

Katso Mini-malliston uudet autot

Katso Mini Clubman-mallisarjan uudet autot

Katso myytävät Mini vaihtoautot

Katso myytävät Mini Clubman vaihtoautot

 

Kuvat: Mini


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin