Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Paljon autoa kohtuullisella hinnalla – uusi Nissan Qashqai on luokkansa mittapuu

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: NISSAN // Täysin uusi Nissan Qashqai tarjoaa paljon autoa järkevällä hinnalla. Malli on myös luokkansa turvallisin.
Paljon autoa kohtuullisella hinnalla – uusi Nissan Qashqai on luokkansa mittapuu

Kaupallinen yhteistyö: Nissan

Käytännöllinen, tyylikäs ja luokkansa paras turvallisuusominaisuuksiltaan. Täysin uusi kolmannen sukupolven Nissan Qashqai tarjoaa keskikokoista katumaasturia etsivälle verrattoman kokonaisuuden järkevään hintaan.

Automalli on kerännyt paljon kehuja niin asiakkailta kuin autoalan lehdistöltä aiempaa paremmista ajo-ominaisuuksista sekä sisätilojen viimeistelystä, tiloista jotka on viety jälleen täysin uudelle tasolle.

Uuteen Qashqaihin istuessa korkea laatuvaikutelma sekä hyvä ajo-ergonomia ovat ensimmäisiä silmiinpistäviä seikkoja. Auton hallintalaitteet ovat hyvin kädenulottuvilla ja ajoasennosta saa mainion myös pidemmälle kuljettajalle.

Kuva: Ajoergonomia on erinomaisella tasolla. Laadukkaasti viimeistellyt sisätilat ovat ilo myös silmälle. 

Tunnelma on avara, mikä ei ole vain kuvitelmaa, sillä esimerkiksi etupenkeillä on edelliseen mallisukupolveen verrattuna 2,3 senttimetriä enemmän hartiatilaa. Muutenkin sisätilat ovat kasvaneet, ja tavaratilaakin on tullut lisää messevät 74 litraa.

– Uuden Qashqain kehitystyön pohjana on käytetty tuhansien käyttäjien haastatteluja, ja huomiota on kiinnitetty heidän tärkeiksi kokemiinsa asioihin. Auto on muotoilullisesti ylpeä japanilaisista juuristaan. Selkeälinjainen tyyli vetoaakin moniin suomalaisiin autonostajiin, käytännöllisyyttä unohtamatta, Nissan Nordic Europen viestintäpäällikkö Mika Särkelä toteaa. 

Turvallisuus vakiona

Etenkin perheellisille autoilijoille turvallisuusominaisuuksien merkitys korostuu, ja uusi Qashqai saavuttikin tiukoissa Euro NCAP -testeissä täydet viisi tähteä yltäen luokkansa parhaaseen suoritukseen. Aikuisten ja lasten turvallisuudessa automalli saavutti huippuluokan 91 prosentin tuloksen. Lapsimatkustajan suojasta Qashqai keräsi lähes täydet 23,8/24 pistettä.

Uuden Qashqain korirakenteessa on käytetty aiempaa enemmän suurlujuusterästä sekä alumiinia. Auton kori onkin 40 prosenttia edellismallia kiertojäykempi, mikä tarkoittaa samalla myös parempaa ja täsmällisempää ajettavuutta.

– Asiaa ei välttämättä tule ajatelleeksi, mutta turvalliseksi suunniteltu jäykkä korirakenne mahdollistaa muun muassa sen, että jousitus toimii täsmällisesti ja ajo-ominaisuuksia pystytään hienosäätämään tarkasti, Särkelä kertoo. 

Oleellisimmat turvavarusteet kuuluvat Nissan Intelligent Mobility -nimiseen kokonaisuuteen, joka pitää sisällään esimerkiksi automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän jalankulkijoiden sekä pyöräilijöiden tunnistuksella, kuolleenkulman varoitusjärjestelmän, kaistavaroittimen, aktiivisen kaistavahdin sekä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän sekä automaattisen hätäjarrutuksen peruutettaessa.

– Uusi Qashqai kestää vertailun premium-hintaisiin autoihin sekä passiivisessa että aktiivisessa turvallisuudessa. Autoilija saa Qashqaissa erinomaista vastinetta rahalle, Särkelä korostaa.

Uutta moottoriteknologiaa

Tällä hetkellä uuden Nissan Qashqain mallisto koostuu etu- ja nelivetoisista bensiini-kevythybrideistä. Tehovaihtoehtoja on tarjolla kaksi: 140 ja 158 hevosvoimaa, joista jälkimmäisen yhteydessä on aina Xtronic-automaattivaihteisto.

Merkittävän mukavuus- ja turvallisuuslisän tuo Tekna-varustetasoon vakiona kuuluva HUD-tuulilasinäyttö, joka heijastaa kuljettajan näkökenttään oleelliset nopeus- ja navigointitiedot. Ripauksen ylellisyyttä saa valitsemalla autoonsa nahkaverhoillut istuimet ja etupenkkien hierontatoiminnon.

Kuva: Yksityiskohdat paljastavat – Qashqai kestää vertailun luokkaa kalliimpiin myös materiaalien ja viimeistelyn osalta. 

Uuden Qashqain liitettävyysominaisuudet pelaavat suurikokoisella näytöllä varustetun tietoviihdejärjestelmän kanssa hienosti yhteen. Auto on mahdollista yhdistää älypuhelimen NissanConnect Services -sovellukseen, minkä lisäksi auto tukee esimerkiksi Apple CarPlay -järjestelmää. Älypuhelimen lataus onnistuu keskikonsolin langattoman latausalustan avulla.

Mikäli autoltaan haluaa hyvän käytettävyyden ja tilojen lisäksi huippuluokan turvallisuuden, koeajo täysin uudella Qashqailla saattaa yllättää positiivisesti. Rahalle kun saa todella kovan vastineen.

 

Tutustu uuteen Nissan Qashqaihin ja varaa oma koeajosi.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin