Pariisin autonäyttely 2012: Citroën | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Pariisin autonäyttely 2012: Citroën

Citroën esitteli kotinäyttelyssään varsinkin kotimarkkinoita kiinnostavan uutuuden eli rättikattoisen DS3 Cabrion.
Pariisin autonäyttely 2012: Citroën

Sen katto laskostuu samaan tapaan kuin Fiat 500C:ssä eli kyljet jäävät paikoilleen ja vain katon ja takaikkunan osalta on mahdollisuus lisätä ilmavuutta. Väri- ja kuviovaihtoehtoja katolle löytyy runsaasti. Katto avautuu sähköisesti 16 sekunnissa.  Avattava kattorakenne on nostanut painoa vain 25 kg ja pienentänyt tavaratilaa 20 litralla. Myös avomalli on viidelle rekisteröity ja sitä odotetaan myös Suomeen keväällä.

C3 ja DS3 saavat uudet 3-sylinteriset 1,0- ja 1,2-litraiset moottorit, jotka julkistettiin Peugeot 208:n esittelyn yhteydessä. Tehoa näissä vapaasti hengittävissä versioissa on 68 ja 82 hv. Kolmisylinteriset Citroënit saapuvat Suomeen aivan vuoden lopussa.

C3 Picasso sai keulalleen LED-päivävalot ja keulan ilmeeseen pientä päivitystä. Sisustuksen muutokset rajoittuvat uusiin verhoiluvaihtoehtoihin. Moottorivalikoima säilyy ennallaan.Konseptiautona Citroën näytti DS-sarjaa edustavan Numero 9:n, joka on jo näytetty Kiinassa keväällä. Pitkässä ja matalassa urheiluautossa moottoreina on 225-hevosvoimainen 1,6 THP sekä 70 hv sähkömoottori.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin