Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Pariisin autonäyttely 2012: Nissan

Nissanilla oli tällä kerralla melko vähän uutta esiteltävää Pariisissa. Vahvasti muotoiltu 2+2-paikkainen konseptiauto Terra voisi sijoittua mallistossa Qashqain persoonallisemmaksi rinnakkaismalliksi.
Pariisin autonäyttely 2012: Nissan

Tekniikkaa Terraan on ladattu melkoisesti. Edessä on Leafista lainattu sähkötekniikka. Kummassakin takapyörässä on  lisäksi sähkömoottori, jotka saavat voimansa polttokennolta. Kojetaulun keskelle on sijoitettu käyttöliittymäksi tabletti-PC.

Juke-mallistoon esiteltiin 200-hevosvoimainen Juke Nismo, joka tulee sekä etu- että nelivetoisena. Sporttisemman ulkonäön lisäksi myös alustaa on parannettu. Nismo-malleja on jatkossa luvassa Eurooppaan myös muista mallisarjoista.

370Z on saanut muutamia pieniä muutoksia, kuten uudet ajovalot ja vanteet. Tekniikka on ennallaan.

NV200-mallista oli näytillä keltainen New Yorkin taksi. Kaupungin viralliseksi taksiksi valittu malli on herättänyt kiinnostusta myös mm. Lontoossa.



Infinitin LE Concept ennakoi merkin uutta pienempää mallia. 5-ovinen sedan on hieman odotettua suurempi ja se tulee myyntiin vuonna 2014. Tekniikka on pitkälle peräisin Nissan Leafista.

Infinitin isosta FX50-maasturista esiteltiin erikoismalli Sebastian Vettel Edition, jossa ulkoisen koristelun lisäksi teho on nostettu 420 hevosvoimaan.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin