Pariisin autonäyttely 2012: Opel | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Pariisin autonäyttely 2012: Opel

Opelin pääuutuus Pariisin autonäyttelyssä oli pieni Adam. Pääosa esillä olleista autoista olikin Adameja.
Pariisin autonäyttely 2012: Opel

Erikoisesti nimetty uutuus ei kilpaile hinnalla, vaan hinnat ovat Corsan tasolla ja kilpailijoiksi mainitaan Mini, Fiat 500 ja Audi A1. Adam kuitenkin syrjäyttää mallistosta Suzukin valmistaman Agilan.

Adamissa on laadun tuntua esimerkiksi hallintalaitteissa. Kojetaulu on kuitenkin kovamuovia, vaikka verhoilu onkin tyylikäs. Adamin pystyy personoimaan monipuolisesti, sillä vaihtoehtoja niin sisustukseen kuin ulkokuoreen on runsaasti. 3,7-metrinen Adam soveltuu parhaiten kahdelle hengelle, sillä takaistuintilat ovat niukat. Tavaratila on syvä ja lyhyt.

Moottorivaihtoehtoja on kolme: 1,2-litrainen (70 hv) ja kaksi 1,4-litraista (87 ja 100 hv). Myöhemmin Adamiikin tulee tuoreempia vaihtoehtoja, kun Opel saa valmiiksi uudet moottoriperheensä. Varustevaihtoehtoja on perusmallin lisäksi kolme: Jam, Glam ja Slam. Esimerkiksi ilmastointi ja vakionopeussäädin sisältyvät näihin paketteihin. Adamin toimitukset alkavat keväällä.Astran facelift oli osastolla sivuosassa eivätkä muutokset kovin suuria olekaan. Maskin ohella näkyvimmät muutokset ovat verhoilumateriaaleissa. Malliston huipulla on nyt GTC-korinen Astra OPC, jossa on tehoa 280 hv. Toinen uutuus on keväällä tuleva 2,0 Biturbodiesel, jonka 195-hevosvoimainen moottori on sama kuin Insigniassa. Biturbon erottaa korinvärisestä maskista ja sisustuksen punaisista yksityiskohdista. Porrasperäistä Astraa ei myydä Ranskassa, joten Sedania ei näyttelyssä nähty.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin