Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Pienellä kuukausierällä kiinni Volvoon – näistä syistä Volvo Selekt -vaihtoauto on mainio vaihtoehto uudelle autolle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VOLVO Volvo Selekt -vaihtoautot tarjoavat pitkän takuun ja houkuttelevan hintaisen rahoituksen, johon voi paketoida myös tulevat määräaikaishuollot.
Pienellä kuukausierällä kiinni Volvoon – näistä syistä Volvo Selekt -vaihtoauto on mainio vaihtoehto uudelle autolle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VOLVO

Valtuutetun Volvo-merkkiliikkeen vaihtoautohallissa seisoo komea rivistö monen ikäistä ja mallista ruotsalais-premiumia. Nopea kierros ja vilkaisu autojen hintalappuihin voi yllättää, sillä tarjolla on monelle kukkarolle sopivia laatuvaihdokkeja.

– Volvo Selekt -vaihtoauto on monelle ostajalle hyvä vaihtoehto uudelle autolle. Tämä vaihtoauto-ohjelma on valmistajan itsensä kehittämä, ja Volvo Selektiin valitaan vain vaihtoautojen parhaimmisto, vaihtoautojohtaja Tommi Lehtonen kertoo.

Laadukkaat materiaalit pysyvät uudenveroisina pitkään.

Lehtonen kertoo, että moni heidän asiakkaistaan päätyy vaihtamaan yhä uudelleen Selekt-vaihtoautoon. Autoilla on 12 tai 24 kuukauden takuu, joka kattaa muun muassa kaikki kalleimmat komponentit, kuten moottorin ja vaihteiston ilman omavastuuta.

Volvo Selekt -vaihtoautovalikoimista löytyy laaja kattaus eri koko- ja hintaluokkien autoja.

– Volvo Selekt -vaihtoautot käyvät läpi kattavat tarkastukset ja kaikki mahdolliset viat myös korjataan ennen myyntiin laittoa. Lähdemme siitä, että auto on varma ostos ilman minkäänlaisia yllätyksiä, Lehtonen jatkaa. 

Volvo Selekt on valtakunnallinen vaihtoauto-ohjelma, joten luotettavaan autoon pääsee käsiksi missä päin Suomea tahansa. Maahantuoja ja tehdas ovat panostaneet Volvo Selekt -ohjelmaan jo vuodesta 2007 lähtien. Volvo Selekt -takuuvaihto-ohjelma on tarjolla vain valtuutetuilta Volvo-jälleenmyyjiltä.

Kiinnitä huomiota rahoitusehtoihin 

 Seikka, johon autokaupoilla ei välttämättä kiinnitä niin paljon huomiota, on auton rahoitus ja kokonaishinta koko rahoituskaudella. Yksi Volvo Selektin valteista onkin houkuttelevasti hinnoiteltu rahoitus, jonka avulla säästö on tyypillisesti tuhansia euroja, kun vertailukohtana käytetään keskimääräisen ei-merkkiliikkeen ehtoja.

Volvon Omamekaanikko-palvelu kuuluu myös Selekt-vaihtoautoihin.

– Meillä rahoitukseen voi myös paketoida auton määräaikaishuollot, mikä takaa erinomaisen jälleenmyyntiarvon siinä vaiheessa, kun autoa haluaa vaihtaa. Meidän oma rahoitustuote mahdollistaa sen, että Volvoon pääsee kiinni pienellä kuukausierällä, Lehtonen sanoo.

Vaihtoautojohtaja Tommi Lehtosen mukaan hyvin pidetyn ja huolletun Selekt-vaihtoauton arvo säilyy hyvin.

Lisäksi Volvo Selekt -vaihtoautoihin on mahdollista ottaa kilpailukykyisesti hinnoiteltu Volvia-merkkivakuutus. Volvia vakuuttaa vain Volvon autoja, jolloin asiakkaat eivät maksa muiden merkkien riskeistä ja korkeista korjauskustannuksista.

Esimerkkinä voi käyttää vaihtoautojen joukosta löytyvää täysvarusteltua Suomen suosituinta lataushybridimallia Volvo XC60 T8:aa. Vähän ajettuna sen hinta on reilut 63 000 euroa ja rahoituskulut ovat Volvo Selektin omalla 1,9 prosentin korolla 60 kuukauden rahoituskauden aikana yli 5000 euroa pienemmät kuin jos vastaavan hintaisen auton ostaisi ei-merkkiliikkeestä tyypillisellä 5,9 prosentin korolla.

– Nämä autot menevät nopeasti. Tämäkin yksilö myytiin juuri aamulla. Volvo Selektin ehdottomana etuna on myös se, että uudenveroisen auton saa ajoon vaikka heti, Lehtonen summaa.

Tutustu kattavaan Volvo Selekt -vaihtoautovalikoimaan ja löydä seuraava oma autosi.

Mikä Volvo Selekt?

- Valtakunnallinen Volvo -vaihtoauto-ohjelma

- Vain takuunalaisia autoja (12 tai 24 kk)

- Tarkastettu, kunnostettu ja huoltohistoria selvitetty

- Edullinen rahoitus

- Viimeisin huolto-ohjelman mukainen huolto sekä ohjelmistopäivitys suoritettu

- Volvon tiepalvelu kuuluu hintaan

- Ei omavastuuta

- Nimetty Volvo Omamekaanikko

- Määräaikaishuollot mahdollista paketoida kuukausierään