Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Rahoitustarjouksia, kylkiäisiä, varaston tyhjennys – nyt kannattaa vaihtaa autoa!

Monet autoliikkeet aloittivat välipäivätarjouskampanjansa jo hyvissä ajoin ennen joulua ja tarjoukset saattavat olla yllättävän hyviä. Tällä hetkellä myös rahoitustarjoukset ovat edullisia ja tarjolle on tullut ensimmäisenä Suomessa myös 30 päivän tyytyväisyystakuu.
Rahoitustarjouksia, kylkiäisiä, varaston tyhjennys – nyt kannattaa vaihtaa autoa!

Lama-ajasta huolimatta kannattaa tutustua autoliikkeiden alkuvuoden tarjouksiin, sillä nyt on pitkästä aikaa tarjolla uusia autoja järkihintaan ja vielä edullisella rahoituksella.

Rahoitusta tarjotaan jopa ilman käsirahaa ja alle 4 % korolla. Tilannetta kun vertaa esimerkiksi vuoden 2012 heinäkuuhun, jolloin autorahoituksen keskimääräinen korko oli lähes 8 %, voi alkuvuoden 2014 tarjouksia kehua jo hyviksi. Jos ei halua sitoutua rahoitusyhtiöön ja haluaa auton suoraan omistukseensa, on hyvä kysyä autolainaa myös suoraan omasta pankista.

Tarvitsee rahoitusta tai ei, niin uutta auto etsivälle on tarjolla tilaisuus hankkia menopeli alleen jopa -15 % alennuksella, kun Chevrolet aloitti varastojensa tyhjennysmyynnin koko Suomen jälleenmyyntiverkostossaan. Alennusmyynti liittyy General Motorsin päätökseen lopettaa Chevroletin myynti Euroopassa vuoteen 2015 mennessä. Autojätti panostaa tulevaisuudessa Opel-merkkiin Euroopassa.Renault puolestaan aloitti uuden vuoden ilmoittamalla tuovansa markkinoille 2.1.2014 alkaen tyytyväisyystakuun, jossa asiakkaalla on mahdollisuus palauttaa ostamansa uusi auto 30 päivän sisällä, mikäli ei joistain syystä ole tyytyväinen hankintaansa. Mahdollisessa palautustapauksessa Renault lunastaa auton ja palauttaa ostohinnan takaisin palautusehtojen mukaisesti vähennettynä auton toimituskuluilla. Mikäli autossa on ollut rahoitussopimus, asiakas vastaa rahoitussopimuksen kustannuksista.

Autoliikkeiden alkuvuoden tarjoukset sisältävät myös erilaisia kaupanpäällisiä, kuten talvipaketteja ja edullisia kaskovakuutuksia. Osa liikkeistä pitää tarjouskampanjoitaan yllä koko tammikuun alkupuolen.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin