Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Romanoff Lattiat luottaa Opel Vivaroon – vaihto leasingiin toi huikean säästön autokuluihin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: OPEL Romanoff Lattiat Oy on ollut jo vuosien ajan tyytyväinen LänsiAuton asiakas. Nykyään yrityksen Opel-pakettiautot kulkevat uusiutuvalla Neste MY -dieselillä.
Romanoff Lattiat luottaa Opel Vivaroon – vaihto leasingiin toi huikean säästön autokuluihin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: OPEL

Vantaalla sijaitseva Romanoff Lattioiden myymälä on täynnä mitä upeampia parketteja, laminaatteja ja vinyyleitä. Yrityksen toimitusjohtajan Tommi Romanoffin mukaan etenkin kalanruotokuvioidut parketit ovat tällä hetkellä suosittuja.

Romanoff Lattiat toimittaa ja asentaa erilaisia lattiapinnoitteita yksityiskotien sekä uudiskohteiden lisäksi myös julkisiin tiloihin. Yrityksen kädenjälkeä voi ihastella esimerkiksi Eduskuntatalossa ja Helsingin Musiikkitalossa.

– Työllistämme suoraan 35 ja alihankkijat mukaan lukien 55 henkilöä. Käytössämme on tällä hetkellä 15 pakettiautoa ja muutamia henkilöautoja, Tommi Romanoff kertoo.

Opel Vivaro

Pakettiautot ovat Opel Vivaro -mallisia, pois lukien yksi suurempi Opel Movano. Autot on hankittu LänsiAutosta huoltoleasing-sopimuksilla, joihin kuuluu huoltojen ja sijaisauton lisäksi muun muassa renkaiden kausivaihdot ja säilytys.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Autoihin ei tarvitse kiinnittää ylimääräistä huomiota, kun kaikki laskutuksesta ja huolloista alkaen hoituu vaivattomasti, Romanoff sanoo.

Paras hinta-laatusuhde Opelilla

Romanoff Lattioiden päätyminen nimenomaan Opelin pakettiautoihin ei ollut sattumaa. Kilpailutuksen ja vertailujen jälkeen Opel Vivaro osoittautui hinta-laatusuhteeltaan yksinkertaisesti parhaaksi vaihtoehdoksi.

– Leasing-sopimusten hinnat ovat tulleet etenkin pakettiautopuolella kilpailun myötä reippaasti alas. Kokonaiskuluissa Opelin leasing osoittautui meidän käytössä 20 prosenttia omistusautoja edullisemmaksi, joten olisi ollut suorastaan hölmöä valita mitään muuta, Romanoff kertoo.

Säästö autoilun muissa kuluissa on mahdollistanut sen, että nykyään Romanoff Lattioiden pakettiautoihin tankataan Neste MY uusiutuvaa dieseliä.

Opel Vivaron tavaratila

– Meille vastuullisuus ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja. Vaikka uusiutuva diesel on hieman perinteistä kalliimpaa, kannustaisin myös muita yrityksiä miettimään muutakin kuin sitä viimeistä senttiä, Romanoff toteaa.

Yrityksen Opel Vivaro -pakettiautoille tulee ajoa keskimäärin 30 000 kilometriä vuodessa. Leasing-sopimusten pituudeksi on valittu tyypillisesti kolme vuotta, mutta sopimuksia on voinut tarpeen vaatiessa myös jatkaa vuodeksi eteenpäin. Sopimukset on räätälöity autokohtaisesti, mikä on mahdollistanut joustavuuden liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Opel Vivaron kohokohdat

  • Saatavilla 3 eri pituutta ja 4 korityyppiä
  • Tarjolla modernit ja tehokkaat moottorit jopa 180 hevosvoimaisena
  • Uusi 8-vaihteinen automaatti tekee ajamisesta vaivatonta ja taloudellista
  • Vivaron perään voi kytkeä jopa 2,5 tonnin vaunun
  • Kattava vakiovarustelu pitää sisällään mm. kaukosäädettävän Webaston, FlexCargo-läpilastausominaisuuden pitkille tavaroille sekä vakionopeudensäätimen
  • Lisävarusteena tarjolla runsaasti kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten peruutuskamera 353 eurolla

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin