Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Sähköauton tuntuinen hybridi - Nissan Qashqai e-POWERissa on uniikki voimalinja

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: NISSAN // Qashqain viimeisin painos tarjoaa täysin erilaisen ajokokemuksen kuin muut hybridit.
Sähköauton tuntuinen hybridi - Nissan Qashqai e-POWERissa on uniikki voimalinja

Keskikokoisten katumaasturien joukossa paikkansa vakiinnuttanut Nissan Qashqai esiintyy täysin uudessa valossa innovatiivisen e-POWER-voimalinjan myötä. Kyseessä on askel viime vuonna lanseeratusta Qashqain kevythybridistä sähköistetympään suuntaan.

E-POWERin voimantuotto eroaa merkittävästi esimerkiksi ladattavista hybrideistä. Siinä missä hybridiauton sähkömoottori tyypillisesti avustaa polttomoottoria, e-POWERissa polttomoottorin tehtävä on vain ladata akkua tai tuottaa virtaa suoraan sähkömoottoriin. Sähkömoottori liikuttaa aina autoa.

“E-POWERista tekee ainutlaatuisen se, että ajo tapahtuu pelkällä sähköllä”, Nissan Nordic Europen viestintäpäällikkö Mika Särkelä kertoo. “Mikään muu hybridijärjestelmä ei pysty tarjoamaan vastaavaa, täyssähköautoon vertautuvaa ajokokemusta.”

Koska sähkömoottorin tarvitsema energia tulee polttomoottorista, autoa ei tarvitse ladata. Kulutus on kuitenkin pienempää kuin pelkällä polttomoottorilla.

Sähkömoottorin välitön ja sulava reagointi

Qashqai e-POWERilla ajamisessa erottuu välitön voima. Polttomoottoriautossa kaasupolkimen painaminen on viesti moottorille alkaa tuottamaan voimaa. Sähkömoottorista teho on aina välittömästi käytettävissä, ja sen huomaa e-POWERin kiihtyvyydessä ja nopeassa reagoinnissa.

Myös kuljettajaa avustavat järjestelmät toimivat viiveettä.

“Sähköllä ajo tuo mukanaan huolettomuutta ja jouhevuutta. Jos vaikka renkaasta katoaa pito, auto reagoi siihen välittömästi”, Särkelä sanoo. “Ja tietysti Qashqai e-POWER on hiljainen. Aktiivinen vastamelujärjestelmä vähentää ääntä entisestään.”

Luokkansa turvallisin uusilla ominaisuuksilla

Turvaominaisuuksiltaan ja ulkoiselta olemukseltaan e-POWER on tuttua Qashqaita. Ansaitusti luokkansa turvallisimmaksi arvioitu auto jatkaa kuljettajan avustamista entistäkin kehittyneemmin. Turvallisuusteknologia kattaa laajasti eri osa-alueet ajoavustimista hätäjarrutukseen ja monipuolisiin varoitusjärjestelmiin.

“Qashqai on tutkitusti turvallisin luokassaan. Kaikki tutut autoilijoiden arvostavat ominaisuudet löytyvät myös tästä uudesta painoksesta. Uniikin voimansiirron ansiosta ajokokemus nousee täysin uudelle tasolle.”

Suuntana tulevaisuuden autoilu

Autoilun sähköistyminen saa monet harkitsemaan käyttövoiman vaihtoa. Samaan aikaan lataaminen, toimintamatka ja muut sähköautoiluun liittyvät erityisyydet mietityttävät. E-POWER-voimalinja on askel kohti ekologisempaa ja taloudellisempaa ajamista.

“Qashqai e-POWER sopii niille, jotka haluavat tutustua sähköiseen autoiluun”, Särkelä sanoo. “Kulutuksessa ja päästöissä saa säästöjä ja ajokokemus on aivan kuten täyssähköautoissa.  Ajaminen ei vaadi kuitenkaan täyssähköautoista tuttua suunnitelmallisuutta, eikä esimerkiksi kotilatausasemaa. Monelle tämän kaltainen ratkaisu on juuri sopiva tällä hetkellä.”

Hän kehottaa kokeilemaan itse:

“Kannattaa lähteä koeajolle, sillä kyseessä on täysin erilainen elämys kuin aiemmissa malliversioissa tai muissa hybrideissä. Qashqai e-POWER on auto, jolla saa upean ajokokemuksen modernilla voimalinjalla, ilman lataamisesta murehtimista.”

Tutustu Nissan Qashqai e-POWER-malliin


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin