Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Suomen luotettavimmat vaihtoautot? Volvo Selekt tarjoaa pitkän takuun

Kaupallinen yhteistyö: Käyttöauto
Suomen luotettavimmat vaihtoautot? Volvo Selekt tarjoaa pitkän takuun

Huolettomia kilometrejä arvostavalle Käyttöauton Volvo Selekt -vaihtoauto on luonteva valinta.

Auton hankinta on suuri päätös, ja erityisen tärkeää on luotto autoliikkeeseen vaihtoautoa ostettaessa. Käyttöauto tarjoaa poikkeuksellisen kattavaa takuuta Volvo Selekt -vaihtoautoihin, jotka ovat käyneet läpi kattavan tarkistus- ja huolto-ohjelman.

Kaikki Volvo Selekt -vaihtoautot ovat alle viisi vuotta vanhoja ja 130 000 kilometriä ajettuja. Tällöin takuu on 12 kuukauden mittainen, ja mikäli auton mittarilukema on ollut myyntihetkellä alle 100 000 kilometriä, takuu on vielä kattavampi 24 kuukautta. 

Volvo Selekt -vaihtoautot on mahdollista hankkia kilpailukykyisellä rahoituksella, ja halutessaan autoon on tarjolla myös Volvoille suunniteltu vakuutus. Lisäksi auton takuuseen kuuluu tiepalvelu, joka takaa matkan jatkumisen yllättävissäkin tilanteissa. Omalta osaltaan mielenrauhaa tuo myös seitsemän vuorokauden palautusoikeus siltä varalta, ettei auto syystä tai toisesta vastaisikaan omia tarpeita.

Tutustu Käyttöauton Volvo Selekt -vaihtoautotarjontaan ja katso lisätietoja oheiselta videolta.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin