Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Suosittu nelivetohybridi saa pienemmän sisarmallin – tällainen on Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV -lataushybridin voimalinja on sama kuin Outlander PHEV:ssä.
Suosittu nelivetohybridi saa pienemmän sisarmallin – tällainen on Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV on saavuttanut lataushybridien keskuudessa jo eräänlaisen kulttiauton maineen. Nelivetoisen kookkaan maasturin voimalinja koostuu kahdesta sähkömoottorista sekä 2,4-litraisesta bensiinimoottorista, erikoisuutena on ollut myös mahdollisuus pikalataukseen. Nyt sama hybriditekniikka tuodaan myös pienempään Mitsubishi Eclipse Cross PHEV -malliin. 

Edelliseen Eclipse Cross -mallisukupolveen verrattuna uutuusmalli on kasvanut pituutta peräti 14 senttimetrillä, mikä näkyy esimerkiksi kokoluokka huomioiden hyvänkokoisena 471 litran tavaratilana.

Uusi Mitsubishi Eclipse Cross myydään Suomessa jatkossa aina vain ladattavana hybridinä. Automallin hinnat alkavat 36 390 eurosta, joka on nelivetoisesta lataushybridistä jopa yllättävän maltillinen summa. Ennakkomyynti on jo alkanut, ensimmäisten asiakastoimitusten alkaessa Suomessa toukokuun aikana.

Eclipse Cross PHEV:n sähköiseksi toimintamatkaksi ilmoitetaan 45 kilometriä ja yhdistetyiksi CO2-päästöiksi 46 g/km. Vetokykyä autolla on 1500 kilogramman verran.

Uuteen Eclipse Cross PHEV:iin on saatavana viisi eri varustetasoa: Inform, Invite, Intense, Instyle ja Instyle SF. Vakiovarusteita ovat edullisimmassa Inform-tasossa esimerkiksi vakionopeudensäädin, 2-alueinen automaatti-ilmastointi, etutörmäysvaroitin, kaistavahti, automaattiset kaukovalot, 18” kevytmetallivanteet ja 8” infotainment-järjestelmä. Malliston kattavimman Instyle SF -varustetason vakiovarusteina löytyy vastaavasti esimerkiksi nahkaverhoilu, navigointijärjestelmä ja kattoikkuna.

Kuvat: Mitsubishi Motors

 

AUTOTALLI.COM

Tutustu uusiin myytäviin Mitsubishin ladattaviin hybridimalleihin.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin