Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Suosittu Toyota C-HR uudistuu – tarjolle uusi hybridimalli

Toyota C-HR kokee kevyen malliuudistuksen. Mielenkiintoisin muutos liittyy aiempaa monipuolisempaan hybridivalikoimaan.
Suosittu Toyota C-HR uudistuu – tarjolle uusi hybridimalli

Toyota kertoo uudistavansa Suomessakin suosituksi nousseen kompaktin C-HR -katumaasturimallinsa. Jo mallistosta löytyvä 1.8-litraiseen polttomoottoriin perustuva hybridivoimalinja säilyy valikoimissa, mutta sen rinnalle tuodaan uudesta Toyota Corollastakin tuttu 2.0-litrainen hybridi. 

Tehokkaampi hybridivoimalinja tuottaa 184 hevosvoiman enimmäistehon, pienempi moottori 122 hevosvoimaa. Molemmat hybridimallit ovat niin sanottuja itselataavia täyshybridejä, eli niitä ei voi ladata ulkoisesta virtalähteestä. Sähkömoottorin tarvitsema energia tuotetaan hidastusenergian talteenotolla sekä polttomoottorilla hyvällä hyötysuhteella generoimalla.

Uudemman 2.0-hybridivoimalinjan CO2-päästöt ovat 119 grammaa kilometrillä ja 1.8-litraisen 109 g/km. Näin ollen uudistunut C-HR ei oikeuta esimerkiksi Helsingissä alennettuun pysäköintimaksuun, jonka päästörajana on 100 g/km.

Toyota C-HR facelift 2020

Ulkoisesti C-HR:n muotoiluun tehdyt muutokset ovat hyvin maltillisia. Näkyvin muutos liittyy ajo- ja takavaloihin, jotka ovat nyt varustetasosta riippumatta aina LED-tekniikalla toteutetut.

Ajettavuuden puolesta muutoksia on tuotu muun muassa hienosäädettyyn ohjaustehostukseen ja uudessa 2.0-litraisessa hybridimallissa täysin uuden jousituksen muodossa.

Mieluisa uudistus on myös Apple CarPlay ja Android Auto -järjestelmien tuominen vakiovarusteeksi. Toyotan multimediajärjestelmä ei ole tullut tunnetuksi erityisen selkeäkäyttöisenä, joten älypuhelimista tuttu käyttöliittymä Spotifyn, WhatsAppin ja Google-karttojen kera on suuri parannus jokapäiväiseen käytettävyyteen.

Kuvat: Toyota

Katso videolta, millainen ero 1.8- ja 2.0-litraisten hybridien täyskiihdytyksessä on uuden Toyota Corollan kohdalla.

AUTOTALLI.COM

Katso Toyota-malliston uudet autot

Katso Toyota C-HR-mallisarjan uudet autot

Katso myytävät Toyota vaihtoautot

Katso myytävät Toyota C-HR vaihtoautot


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin