Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Superautot – ne kaikkein upeimmat ja suorituskykyisimmät urheiluautot

Esittelyssä viisi upeaa superautoa
Superautot – ne kaikkein upeimmat ja suorituskykyisimmät urheiluautot

Superautoiksi voidaan sanoa autoja, jotka ovat urheilullisia, suorituskykyisiä, nopeita, varsin kalliita ja usein myös niiden valmistusmäärät ovat pieniä. Kyseessä on siis monen tavallisen tallaajan saavuttamattomissa oleva päiväuni ja autovalmistajan taidonnäyte.

Jatkamme Kuukauden valinnat -juttusarjaa esittelemällä viisi erikoista autoa, joita myös superautoiksi voi kutsua.

Dodge Challenger SRT Demon 6.2 Super Charged 840hp

Kuva: Autotalli.com / Carvista

Tätä autoa on valmistettu yhteensä 3300 kpl ja kyseistä Kanadan mallia vain 300 kpl. Kyseessä on siis varsin rajallisesti valmistettu auto. Tästä mustanpuhuvasta Dodge Challenger SRT Demonista löytyy järjettömät 840 hevosvoimaa. Hevosvoimien ja valtavan väännön lisäksi autosta löytyy pienen armeijan verran ominaisuuksia ja varusteita.

Usko tai älä, mutta kunhan Demonilla lähtee riittävän ärhäkästi liikkeelle, auto nostaa eturenkaat ilmaan. Auto ei sovikaan ihan jokaisen sunnutaikuskin käteen.

Tutustu tästä kohteeseen, mikäli se on vielä myynnissä.

Lamborghini Aventador LP-750-4 Superveloce Roadster

Kuva: Autotalli.com / Sports Car Center

Tämä järjetön ja järjettömän hintainen Lamborghini Aventador LP-750-4 on valmistettu vuonna 2017 ja maksaa karvan verran vaille 900 000 euroa. Auto on siis vain harvojen ja valittujen ulottuvissa. Autoa on valmistettu 500 kpl ja tämä kyseinen yksilö on myynnissä Ruotsissa. Hevosvoimia autosta löytyy muhkeat 750 (552 kW) ja vääntöä 690Nm.

Kaikin puolin tämä huomiota herättävä auto on uskomattoman matala, sen korkeus on vain 1,136m ja leveyttä löytyy 2,030m.

Tutustu tästä kohteeseen, mikäli se on vielä myynnissä.

McLaren MP4-12C Carbon & Stealth Package

Kuva: Autotalli.com / Luxury Collection Automobiles

Supeauto, jossa on paljon F1-peräistä tekniikkaa ja hiilikuituosia. Auto on nimetty McLaren-formulatallin käyttämän MP4/12-mallin mukaan. Tuolla autolla kilpailivat formuloissa Mika Häkkinen ja David Coulthard.

Tätä kyseistä yksilöä peittää McLaren Orange väri ja autosta löytyy 625 hevosvoimaa. Auto kiihtyy nollasta sataan 3,2 sekunnissa. Auto on valmistettu vuonna 2012 ja omakseen sen saa pulittamalla myyjälle 239 800 euroa.

Tutustu tästä kohteeseen, mikäli se on vielä myynnissä.


Ferrari 812 Superfast  

Kuva: Autotalli.com / Luxury Collection Automobiles

Superautoista puhuttaessa ei sovi ohittaa Ferraria. Tämän mallin nimessä kun koreilee vielä termi Superfast niin autoa ei voi olla huomioimatta. Tästä kyseisestä Ferrarista löytyy kunnioitettavat 795 hevosvoimaa ja vääntöä löytyy peräti 718 newtonmetriä. Nollasta sataan auto kiihtyy 2,9 sekunnissa.

Autoa peittää harmaa Grigio Silverstone metalliväri ja sisustasta löytyy upea punainen Rosso Ferrari sisäväri. Auto on vuoden 2018 malli ja hintaa sillä on 799 000 euroa. Hinnasta suurin osaa koostuu Suomen autoverosta.

Tutustu tästä kohteeseen, mikäli se on vielä myynnissä.


Porsche 911 GT2 RS

Kuva: Autotalli.com / Sports Car Center

Tästä katulaillisessa upeassa ja nopeassa kilpa-autossa on huikeat 700 hevosvoimaa ja se kiihtyy nollasta sataan 2,8 sekunnissa. Suorituskyky on siis ehdottomasti superautotasoa. Autosta löytyy asianmukaisesti kilpaistuimet, sivutörmäyssuojat ja sivuturvatyynyt. Autossa on GT Silver -hopea metalliväri ja sisätiloista löytyy punaista kontrastiväriä. Koska hyvää harvoin saa halvalla, auton hintalapussa koreilee summa 649 800 euroa.

Tutustu tästä kohteeseen, mikäli se on vielä myynnissä.


Autotalli.com
Dodge Challenger vaihtoautot
Lamborghini vaihtoautot
McLaren vaihtoautot
Ferrari vaihtoautot
Porsche vaihtoautot


Artikkelin pääkuva: Autotalli.com / Sports Car Center


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin