Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Tämän hetken houkuttelevin lataushybridi – Mitsubishi Outlander PHEV loistaa hinta-laatusuhteellaan

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: MITSUBISHI Pistokkeesta ladattava Mitsubishi Outlander PHEV tarjoaa kokoluokassaan ainutlaatuisen hinta-laatusuhteen.
Tämän hetken houkuttelevin lataushybridi – Mitsubishi Outlander PHEV loistaa hinta-laatusuhteellaan

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: MITSUBISHI

Siinä missä moni muu autovalmistaja esittelee vasta nyt ensimmäisiä pistokkeesta ladattavia hybridiautomalleja, Mitsubishi Outlander PHEV on ehtinyt olla markkinoilla jo vuodesta 2012 alkaen.

Kokosimme viisi syytä, jotka tekevät Mitsubishi Outlander PHEV -lataushybridistä ainutlaatuisen ja hyvän valinnan työ- ja vapaa-ajan liikkumistarpeisiin.  

Voimalinja hakee vertaistaan

Uuden Outlander PHEV:n sydän on poikkeuksellisen monipuolinen ja taloudellinen voimalinja, joka koostuu 2,4-litraisesta Atkinson-työkiertoisesta bensiinimoottorista sekä kahdesta etu- ja taka-akseleille sijoitetuista sähkömoottoreista.

Mitsubishi Outlander PHEV ohjaamo

Uusimman mallisukupolven Outlander PHEV:ssä ajoakun kapasiteetti on 13,8 kWh, mikä riittää jopa 45 kilometrin toimintamatkaan pelkällä sähköllä. Täyssähköisessä EV-ajotilassa huippunopeus on 135 km/h, mikä riittää suomalaisissa olosuhteissa myös moottoritielle.

Outlander PHEV mittaristo

Autolla on mahdollista ajaa joko pelkän sähkön voimin, sarjahybriditilassa tai rinnakkaishybridinä. Sarjahybridiajotilassa hyötysuhteeltaan erinomainen bensiinimoottori toimii generaattorina sähköakulle, ja voima vetäville pyörille välitetään aina kahden sähkömoottorin kautta. Rinnakkaishybriditila soveltuu sen sijaan etenkin pitkille matkoille, ja siinä bensiinimoottori toimii ensisijaisena voimanlähteenä, jota sähkömoottorit avustavat.

Nelivetoinen, totta kai 

Monelle suomalaiselle Mitsubishi yhdistyy mielikuvissa ennen kaikkea nelivetoisuuteen ja maastokelpoisuuteen. Tässä Outlander PHEV ei tee poikkeusta ja Mitsubishi onkin valjastanut sähkön hienolla tavalla kookkaaseen maasturiin.

Mitsubishi Outlander PHEV takatilat

Kahdella sähkömoottorilla toteutettu nelivetojärjestelmä reagoi ajo-olosuhteiden muutoksiin hämmästyttävän nopeasti ja matkustamossa etu- ja taka-akselit yhdistävän kardaanin puuttuminen näkyy ennen kaikkea takamatkustajien poikkeuksellisen hyvänä jalkatilana.

Auton voi pikaladata

Kotona tavanomaisesta 10 ampeerin virtapistokkeesta ladattaessa 13,8 kWh:n ajoakku täyttyy noin viidessä ja puolessa tunnissa. Pidemmillä matkoilla Outlander PHEV on mahdollista kytkeä pikalaturiin, jolloin akun saa tyhjästä 80 prosentin varaustasoon vain 25 minuutissa. Pikalatausominaisuus on plugin-hybrideissä todella harvinainen.

Pikalataus Chademosta

Outlander PHEV:n sähköisen ajon monipuolisuutta lisää mahdollisuus ladata akkua ajon aikana polttomoottorilla generoimalla sekä säästää akun varaustilaa myöhempää käyttöä varten. Näin ollen autolle voi napinpainalluksella kertoa, että esimerkiksi moottoritiellä bensiinimoottorin haluaa lataavan akkua, jolloin keskustaan saapuessa ajo onnistuu pelkän sähkön voimin.

jarrutusenergian talteenotto

Arkiajossa näppärä ominaisuus on myös hidastusenergian talteenoton voimakkuuden säätömahdollisuus. Ohjauspyörän taakse sijoitetuilla siivekkeillä voi säätää energiantalteenoton voimakkuutta kuudella eri tasolla. Voimakkuuden ollessa nolla, auto rullaa täysin vapaasti, mikä lisää taloudellisuutta etenkin kaupunki- ja taajamapainotteisessa ajossa.

Suuret sisätilat ja 1500 kg vetokyky

Ehkäpä suurin Mitsubishi Outlander PHEV:n koeajolla hämmästyttänyt seikka on se, että näinkin suuri maasturi maksaa vain alkaen 43 990 euroa. Outlander PHEV:tä ei ole suotta kutsuttu hybridikuninkaaksi, sillä lähes 4,7 metrin pituisessa autossa on suorastaan ruhtinaalliset tilat jopa viidelle aikuiselle.

Outlander PHEV:n tavaratila 

Tavaratilaa on sitäkin reilusti, 463 litran edestä. Kontin tasaisen pohjan alta löytyy lisäksi näppärä säilytyslokero esimerkiksi latausjohdoille, ja monipuolista käytettävyyttä lisää tavaratilan virtapistoke.

Sisätilojen materiaalit näyttävät ja tuntuvat laadukkailta, minkä lisäksi ergonomiasta ja hallintalaitteiden käytettävyydestä voi antaa ruusuja. 

Outlander PHEV:n perään voi kytkeä raskaimmillaan 1500 kilon jarrullisen kärryn. 

Kattava varustelu

Mitsubishi Outlander PHEV -pistokehybridin hyvää vastinetta rahalle alleviivaa kattava vakiovarustelu, joka pitää sisällään monia toimintoja, jotka muilla merkeillä tulee hankkia lisähintaan.

Outlander PHEV:n vakiovarusteisiin kuuluun muun muassa avaimeton käynnistys ja lukitus, peruutuskamera, sähkötoiminen takaluukku, lämmitettävä ohjauspyörä, 8 tuuman mediakeskus Apple CarPlay ja Android Auto -tuella, ajovaloautomatiikka ja automaattinen kaksialueilmastointi.

kuljettajan näkymä Outlander PHEV

Kilpailukykyisesti hinnoiteltuihin kattavampiin varustetasoihin sisältyy esimerkiksi kattavia ajoavustinjärjestelmiä, 360-asteinen kameranäkymä, nahkaverhoilu, avattava kattoluukku sekä etäkäytön mahdollistava Remote Control -puhelinsovellus.

Lisäksi Mitsubishi tarjoaa Outlander PHEV:lle 5 vuoden tai 100 000 kilometrin takuun. Ajoakustolle takuu on 8 vuotta tai 160 000 kilometriä.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin