Tässä on tämän syksyn halutuin hybridiuutuus – ensimmäisille asiakkaille houkutteleva varuste-etu | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Tässä on tämän syksyn halutuin hybridiuutuus – ensimmäisille asiakkaille houkutteleva varuste-etu

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: HYUNDAI // Täysin uusi Hyundai Kona Hybrid -täyshybridi on tarjolla ensimmäisille asiakkaille houkuttelevalla First Edition -varustelulla. Myös huolenpitosopimuksen saa 30 prosentin alennuksella.
Tässä on tämän syksyn halutuin hybridiuutuus – ensimmäisille asiakkaille houkutteleva varuste-etu

Tilava perhekäyttöön soveltuva SUV-kori suurella 466 litran tavaratilalla, uusimman sukupolven tietoviihde- ja navigointijärjestelmä näyttävällä 12,3” + 12,3” näyttöpaneelilla, ovien avaus ja auton käynnistys myös älypuhelimella, led-ajovalot, Bose Premium -äänentoistojärjestelmä, sähköinen takaluukku sekä peruutuskamera – muutamia uuden Hyundai Kona Hybridin kohokohtia mainitaksemme.

Auton koko ja ominaisuudet huomioiden Kona Hybrid First Edition -mallin 36 990 euron hintalappu tarjoaa ylivoimaisen houkuttelevan hinta-laatusuhteen uutta täyshybridiä harkitsevalle. Kattavaan Style-varusteluun nähden First Edition -asiakkaat saavat autoon lisäksi veloituksetta Digital Key -älyavaimen, sähköisen takaluukun sekä Eco Pack -sisätilaverhoilun. Edun arvo on 1 794 euroa. Auton takuu on muun Hyundai-malliston tavoin viisi vuotta ilman kilometrirajaa, ja Kona Hybridin yhdistetty WLTP-kulutus on vain 5,0 litraa sadalla kilometrillä.

Eco Packin istuinverhoilussa on ekologisesti prosessoitua nahkaa sekä biomateriaalia sisältävää mokkanahkaa. Myös esimerkiksi lattiamatot on valmistettu 100 prosenttisesti kierrätetystä PET-muovista.

Vanhaa vain nimi

Mikäli Hyundai Konaa on käynyt jo aiemmin koeajamassa, vanhat mielikuvat auton koosta kannattaa unohtaa, sillä auto on kasvanut edelliseen mallisukupolveen nähden todella reilusti. Esimerkiksi auton pituus on kasvanut 14,5 senttimetrillä ja takamatkustajille on tullut 7,7 senttimetriä enemmän jalkatilaa. Hartiatila on sekin kokoluokkansa suurin.

Tavaratila on paisunut 466-litraiseksi ja takapenkkien selkänojat taittuvat 40:20:40-suhteessa. Se mahdollistaa esimerkiksi neljän henkilön sekä pitkien tavaroiden kuljettamisen auton sisällä samaan aikaan.

Valtavasti kokoa kasvanut 466 litran tavaratila sopii aiempaa paremmin lapsiperheille ja aktiiviharrastajille.

Kona Hybridin kattokuorma on sekin kasvanut sataan kiloon, ja auton perässä saa vetää nyt 600 kg:n jarrutonta ja 1300 kg:n jarrullista kärryä. Tutustu hinnastoon ja teknisiin ominaisuuksiin.

Kona Hybridin edistyksellinen täyshybridivoimalinja tekee ajamisesta taloudellista ja vaivatonta. Sähkö- ja 1,6-litraisen polttomoottorin yhteistyöllä auton yhdistetty WLTP-kulutus on painettu vain 5,0 litraan sadalla kilometrillä. Toisaalta kiihtyvyys on rivakkaa 265 Nm:n väännön ja 141 hevosvoiman ansiosta.

Takamatkustajat ovat saaneet 7,7 senttimetriä lisää jalkatilaa. 40:20:40-suhteessa taittuvat selkänojat mahdollistavat neljän henkilön ja pitkien tavaroiden kuljettamisen yhtäaikaisesti.

Uusi digitaalinen käyttökokemus

KONA Hybrid on Hyundain ensimmäinen automalli, jossa on uuden sukupolven Connected Car Navigation Cockpit -tietoviihdejärjestelmä. Käytännössä tietoviihdejärjestelmään on mahdollista ladata uusia sovelluksia ja päivittää monia auton toiminnallisuuksia etänä ilman huoltokäyntiä niin sanotuilla Over-the-Air -etäpäivityksillä (OTA).

Saumaton digitaalinen käyttökokemus jatkuu Bluelink-älypuhelinsovelluksessa ja Digital Key 2 Touch -ominaisuudessa. Bluelinkillä voi esimerkiksi paikantaa auton, avata ja sulkea ovet, seurata matka- ja kulutustietoja sekä syöttää autoon ennakolta navigointikohteita.

Näyttävästi kaareutuva superleveä mittariston ja tietoviihdejärjestelmän kokonaisuus koostuu kahdesta 12,3 tuuman näytöstä, ja se reagoi viiveettä kosketukseen. Ilmastointia ja usein käytettyjä toimintoja ei tarvitse etsiä kosketusnäytöltä, sillä niille on omat painikkeensa.

Hyundai Digital Key 2 Touch puolestaan muuntaa yhteensopivan älypuhelimen tai -kellon avaimeksi. Ovet aukeavat ja lukittuvat pitämällä puhelinta ovenkahvaa vasten, ja auto käynnistyy asettamalla puhelimen langattomaan laturiin. Auton pääkäyttäjä voi jakaa Hyundai Digital Key 2 Touch -käyttöoikeuden kolmelle henkilölle viestin tai sähköpostin välityksellä. Järjestelmä hyödyntää luottokorteistakin tuttua NFC-teknologiaa, joka takaa korkean turvallisuuden.

Edistyksellisistä digitaalisista ominaisuuksista huolimatta KONA Hybridin suunnittelussa on otettu huomioon käytännöllisyys, ja kojelaudassa on säilytetty fyysiset painikkeet usein tarvittaville toiminnoille.

Käyttökytkimet kestävät lähempääkin tarkastelua. Ne ovat tuntumaltaan laadukkaat ja täsmällisesti toimivat.

Vaihteenvalitsin on tuotu helposti kädenulottuville ohjauspyörän pylvääseen, mikä on säästänyt arvokasta säilytystilaa keskikonsolista. Nerokkaat mukitelineet saa napinpainalluksella piiloon, jolloin keskikonsoliin muodostuu paljon avonaista säilytystilaa esimerkiksi käsilaukulle.

KONA Hybridille uusi ominaisuus on ohjauspyörän siivekkeiden toimiminen regeneratiivisen jarrutuksen voimakuuden säätämiseen. Automaattiasetuksen lisäksi kuljettajan valittavissa on kolme eri voimakkuustasoa, ja vasenta siivekettä pohjassa pitämällä auto pysähtyy kokonaan. Ennakoiden ajamalla jalkaa ei ole siis välttämätöntä siirtää jarrupolkimelle.

Uusi KONA on saanut jo laajalti lempinimekseen pikku-TUCSON. Voimakkaat kylkipokkaukset tekevät autosta eläväisen näköisen.

Miltä se tuntuu ajaa?

Täysin uuden KONA Hybridin ratissa kiinnittää ensimmäisenä huomiota käytännöllisesti ja kuljettajakeskeisesti suunniteltuun ohjaamoon. Kahdesta 12,3-tuumaisesta näyttöpaneelista koostuva yhtenäinen mittaristo- ja tietoviihdejärjestelmä on helppolukuinen ja näyttävän näköinen. Ilmastoinnille ja muille usein tarvittaville toiminnoille on säilytetty fyysiset painikkeet, mikä ei tänä päivänä ole enää autoissa itsestäänselvyys.

Toinen merkille pantava asia on auton yleinen laatuvaikutelma ja hiljaisuus. KONAn edelliseen mallisukupolveen verrattuna autossa on eri tavoin suuren auton tuntua, ja esimerkiksi rengasäänten vaimennukseen on panostettu.

KONA on laadukkaasti viimeistelty. Sisätiloissa on panostettu helppoon käytettävyyteen ja mukavuuteen.

Hyundain täyshybridit ja sähköautot ovat käyttäjien keskuudessa tunnettuja taloudellisuudestaan, eikä uusi KONA Hybrid tee tässä poikkeusta. Virallinen yhdistetty WLTP-kulutus on 5,0 litraa sadalla kilometrillä, mutta olosuhteista ja kuljettajan ajotavasta riippuen taitava kuljettaja voi päästä taajamapyörittelyssä myös pienempiin lukemiin.

Tutustu KONA Hybridin hinnastoon.

Näyttävät led-valot edessä ja takana kääntävät päitä liikenteessä. Sähköisen takaluukun avauskorkeus on säädettävissä.

Voimaa hybridivoimalinja tuottaa arkiajoon riittävästi. Voimakas 265 Nm:n vääntö tuo liikkeellelähtöihin vaivattomuutta, ja auto kulkee kaupunki- ja taajamaliikenteessä jopa yllättävän suuren osan ajasta polttomoottori sammutettuna. Sähkö- ja polttomoottori toimivat upeasti yhteen.

KONAan on saatavilla Hyundain uusimman sukupolven turvallisuusjärjestelmät, joista suurin osa kuuluu Style- ja First Edition -varustetasoihin vakiona. Uudistunut moottoritieajoavustin (HDA 1.5) osaa ohjata autoa matka-ajossa aiempaa täsmällisemmin, törmäyksen välttämisavustin jarruttaa nyt myös tarvittaessa vastaantulevan liikenteen perusteella risteysalueilla, nopeusrajoitusavustin ilmoittaa mahdollisesta ylinopeudesta ja katvealueen törmäyksenvälttämisavustin avustaa aktiivisesti, jos törmäys uhkaa kuolleessa kulmassa olevan toisen ajoneuvon kanssa.

Keskikonsolissa on avointa tilaa esimerkiksi käsilaukulle. Mukitelineet pyörähtävät esille napinpainalluksella.

Lukuisista huipputeknisistä ominaisuuksista huolimatta KONA Hybrid on edelleen ajajan auto. Mukava ja nautinnollinen niin kaupungissa kuin mökkimatkoilla.

KONA Hybridin koeajot alkavat jälleenmyyjillä lokakuun alussa. Etsi lähin jälleenmyyjäsi ja ole jo ennakkoon yhteydessä omaan myyjääsi.

Tutustu myös KONA Hybridin hinnastoon ja kaikkiin ominaisuuksiin.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin