Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Täydellinen korvike kesäautolle? 249 euron paketteja tarjolla vain 100 ensimmäiselle

Suomalaisen MaaS Global -yrityksen Whim-sovellukseen on lisätty uusi Weekend-niminen palvelukokonaisuus, joka sopii monelle kesäautoa kaipaavalle.
Täydellinen korvike kesäautolle? 249 euron paketteja tarjolla vain 100 ensimmäiselle

Mikäli tykkäät viettää kesästä suuren osan kaupungissa, mutta kaipaat mökille tai muihin viikonloppukohteisiin, uusi Weekend-liikkumispalvelu saattaa olla tutustumisen arvoinen. 

Eri liikkumisvälineitä ja -palveluja kiinteisiin kuukausihintoihin paketoiva Whim on julkaissut uuden Weekend-nimisen kuukausipalvelun. Siinä käyttäjä saa 249 euron hinnalla käyttöönsä pääkaupunkiseudulla kuukaudeksi rajattoman HSL-lipun (AB-alue), rajoittamattoman määrän 30 minuutin mittaisia kaupunkipyörämatkoja sekä 15 prosentin alennuksen Whim-sovelluksen kautta tilatuista taksimatkoista. Parasta Weekend-palvelussa on kuitenkin se, että hintaan sisältyy vuokra-auto ilman kilometrirajaa joka viikonlopuksi perjantaista maanantaihin.

Palvelun hintaa voi pitää hyvinkin kohtuullisena jo siitä näkökulmasta, että harvoin vuokra-autoa saa Suomessa käyttöönsä edes yhdeksi viikonlopuksi 250 eurolla.

Whim Weekend -tilaus avataan alkuvaiheessa vain 100 ensimmäiselle tilaajalle, mutta saatavuutta on tavoitteena laajentaa syksyyn mennessä. Kyseessä ei ole siis pelkkä kesäautopalvelu, vaan jatkoa on luvassa myös syksyllä. Whim toimii monille tuttujen suoratoistopalvelujen, kuten Spotify ja Netflix, tavoin myös siinä, että käyttäjäksi ei tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa. Laskutus tapahtuu kerran kuussa ja sopimuksen voi irtisanoa koska tahansa. 

Whimin kehittäneen MaaS Global -yrityksen taustalta löytyy rahoittajina muun muassa Veho ja Toyota.

 

Lue myös Autotalli.comin artikkeli, kuinka Whim voi auttaa säästämään taksimatkoissa.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin