Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Täysin uusi Nissan X-Trail tarjoaa markkinoiden pätevimmän nelivedon

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: NISSAN // Uudistettu crossover on entistä suorituskykyisempi. Tilava ja näppärä auto on kumppani aktiiviseen arkeen.
Täysin uusi Nissan X-Trail tarjoaa markkinoiden pätevimmän nelivedon

Katumaasturilta olemuksensa lainannut crossover Nissan X-Trail on edennyt neljänteen sukupolveen, ja luvassa on tähän astisista sähköisin versio.

Uudistettu X-Trail on saatavilla etuvetoisena tai e-4ORCE-nelivedolla. Voimalinjoista tarjolla ovat kevythybridi ja Nissanin oma sarjahybridi e-POWER.

“X-Trail e-POWER sopii niille, jotka nauttivat täyssähköautoista tutusta hiljaisesta ja sulavasta ajosta”, Nissan Nordic Europen viestintäpäällikkö Mika Särkelä kertoo.

Nissanin e-POWER on ainutlaatuinen hybridijärjestelmä, jossa polttomoottorin tehtävä on ainoastaan tuottaa virtaa akulle ja auto liikkuu aina sähkömoottorin voimin. Tuloksena on hiljainen ja herkästi reagoiva, täyssähköautoon vertautuva ajokokemus.

Perheautoiluun ja aktiivielämään

Nissan X-Trail on suunniteltu kaveriksi paljon menevälle ja tekevälle. Auton saa 5- tai 7-paikkaisena, ja tavaratilaa on reilusti. Lasketteleva, pyöräilevä, veneilevä tai hevosurheilua harrastava saa autosta kätevän menopelin. Vetokykyä X-Traililla on parhaimmillaan 2000 kg, joten trailerikin kulkee mukana.

“X-Trailin muunneltavan tavaratilan ansiosta mukaan mahtuvat kaikkien perheen jäsenten tavarat pidemmällekin reissulle tai vaikka jääkiekkoturnaukseen”, Särkelä sanoo.

NissanConnect-tietoviihdejärjestelmän avulla navigoit helposti perille ja monipuoliset viihdepalvelut siivittävät matkantekoa.

Rehellistä maastoautohenkeä

Uusi X-Trail hemmottelee mallin ensimmäisten sukupolven ulkonäköön mieltyneitä. X-Trail palaa juurilleen rouhean maasturimaiseksi.

Myös sisätiloihin on panostettu. Verhoilumateriaalien ja helppokäyttöisten hallintalaitteiden ansiosta autossa on rauhallinen ja ylellinen tunnelma, jolloin sekä ajaminen että matkustaminen on pidemmilläkin reissuilla miellyttävää.

X-Trail on saanut kehuja helppokäyttöisyydestä. Kuljettajalle tärkeät toiminnot on helposti käsillä ja tarvittavat tiedot hyvin esillä. Kosketusnäytöllä ja mittaristossa näkyviä tietoja voi muokata sen mukaan, mitä ominaisuuksia käyttää usein.

“Nissan-kuskiksi on helppo ryhtyä, sillä ohjaamon kanssa tutuksi tuleminen ei vaadi opettelua”, Särkelä sanoo.

Taattua turvallisuutta

Nissanille tuttuun tapaan myös X-Trail loistaa niin aktiivisessa kuin passiivisessa turvallisuudessa. Koko mallisto on ansainnut täydet viisi tähteä Euro NCAP -testeissä.

X-Trail e-POWERin sähköinen voimalinja mahdollistaa kuljettajaa avustavien järjestelmien entistäkin nopeamman toiminnan. Johtuen sähköisestä ajomoottorista, kaikki kuljettajaa avustavat järjestelmät sekä turvallisuusominaisuudet voivat toimia 10 000 kertaa nopeammin kuin polttomoottoriautoissa. Neliveto e-4ORCE kuljettaa vakaasti liukkaalla ja epätasaisessa maastossa.

“Yhdistettynä e-POWER-hybridivoimalinjaan e-4ORCE on tämän hetken suorituskykyisin nelivetojärjestelmä”, Särkelä kehuu.

Kaikissa varustelutasoissa vakiona olevat turvallisuusjärjestelmät ovat kuskin täysin automaattinen lisäturva. Ne tarkkailevat ajoa ja esimerkiksi palauttavat auton kaistalle tai tekee hätäjarrutuksen.

Koe X-Trail käytännössä

Paras tapa kokea uusi X-Trail on hypätä itse ratin taakse. Varaamalla koeajon lähimmältä jälleenmyyjältä pääset tutustumaan auton käytännön ratkaisuihin ja upeaan ajokokemukseen.

“Tilava ja moneen taipuva X-Trail on perheauto parhaimmillaan”, Särkelä summaa.

Tutustu Nissan X-Trailiin >>


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin