Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Teslan huollattaminen Suomessa helpottuu – Atoy Autohuolto laajentaa tarjontaa 18 toimipisteellä

Käytännössä huoltovapaasta sähkömoottorista huolimatta Teslan automallitkin kaipaavat säännöllistä huoltoa esimerkiksi jarrujen ja tasauspyörästön öljyjen osalta.
Teslan huollattaminen Suomessa helpottuu – Atoy Autohuolto laajentaa tarjontaa 18 toimipisteellä

Yhdysvaltalaisen täyssähköautomerkki Teslan huollot oli pitkään keskitetty Suomessa vain yhteen valmistajan itsensä omistamaan huoltopisteeseen Vantaalla. Hiljattain Tesla laajensi toimintaansa myös Tampereelle, mutta kattavasta peitosta ei vielä voida kahden huollon kohdalla puhua. 

Atoy Autohuolto kertoo avaavansa kesäkuussa Teslan Model S ja Model X -malleille huoltopalvelut 18 toimipisteessä. Näin ollen Teslan perushuoltotoimenpiteet pystyy hoitamaan jatkossa esimerkiksi Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa ja Kuopiossa.

Tesla on tullut tunnetuksi siitä, että merkin automallit ovat olleet hyvin pitkälti korjattavissa etänä niin sanotuilla over-the-air -ohjelmistopäivityksillä. Pääsääntöisesti sähköautomallien voimalinjakomponentit ovat olleet varsin huoltovapaita ja autojen toimintoja on pystytty hallinnoimaan pitkälti tietokoneohjelmistoilla, joiden päivittäminen ja korjaaminen ei ole yleensä vaatinut käyntiä huoltopisteessä.

Samalla on kuitenkin muistettava, että sähköautoissakin on kuluvia osia ja mekaanisia komponentteja, jotka vaativat säännöllistä tarkastamista ja säätöä. Juuri näihin Atoy Autohuolto onkin keskittynyt omissa Tesla-palveluissaan.

Tarjolle tuodaan neljä erilaista huoltopakettia, joista vuosihuolto pitää sisällään muun muassa jarrujen puhdistuksen ja herkistyshuollon, pyörän ohjauskulmien säädön ja muut huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset.

Erikseen tarjotaan myös ilmastointilaitteen huoltopakettia sekä kahta öljynvaihtopakettia tasauspyörästöille.

Atoy Autohuollon tekninen asiantuntija Michael Weikkola kertoo yrityksen napanneen rekrytoinnilla riveihinsä Teslalta erikoisosaamista, mitä kautta myös muuta henkilökuntaa pystyttiin kouluttamaan sähköautomerkin huoltojen saloihin.

 

AUTOTALLI.COM
Tesla vaihtoautot
Tesla uudet autot


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin