Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Uuden auton voi saada alle myös ilman pitkää toimitusaikaa

Usein uuden auton hankkiminen onnistuu kyllä helposti autoliikkeessä, mutta toimitusajat saattavat venyä useiksi kuukausiksi tai jopa puoleksi vuodeksi.
Uuden auton voi saada alle myös ilman pitkää toimitusaikaa

Pitkiin toimitusaikoihin on olemassa kuitenkin vaihtoehto, sillä jotkut autoliikkeet tarjoavat uusia ajamattomia autoja heti ajoon. Autot on luonnollisesti varusteltu valmiiksi ja usein myös hinta on edullisempi kuin pitkien toimitusaikojen takaa tulevilla sisarilla.

Välillä voi olla myös niin, että autosta on tulossa pian myyntiin kokonaan uusi malli ja siksi liikkeet tarjoavat edellisen sukupolven mallia erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Näin on esimerkiksi suositun Nissan Qashqain kohdalla. Nämä edellisen sukupolven edustajat ovat yleensä myös useaan kertaan päivitettyjä, eikä niissä esiinny enää ns. lastentauteja.

Valmiiksi varusteltuja malleja on tarjolla lähes kaikista merkeistä ja malleista ja niitä on maahantuojien varastoissa eri puolilla maata. Halutessaan autojen varustusta voi täydentää autoliikkeiden tarjoamilla lisävarusteilla ja tarvikkeilla jälkikäteen. Ylipäätään tällaisen uuden auton ostaminen on kaikin puolin vaivatonta ja helppoa.Pikkuautoista esimerkiksi Ford Fiestoja on tarjolla kolmella eri varustetasolla heti ajoon ympäri maan. Uuden Ford Fiestan esittelyyn tästä.Pieniä perheautoja, kuten Volkswagen Golfeja on tarjolla runsaasti niin farmarina kuin hatchbackina. Uuden Volkswagen Golfin esittelyyn pääsee tästä.Isommista autoista esimerkiksi BMW 5-sarjalaisia on tarjolla taka- ja nelivetoisena sekä automaattivaihteilla tai manuaalina. BMW 5-sarjan esittelyyn tästä.Tila-autoista esimerkiksi Opel Zafira Toureria on tarjolla laaja valikoima eri moottoreilla ja varustetasoilla. Opel Zafira Tourerin esittelyyn tästä.Kompakteissa katumaastureissa piikkipaikkaa pitkään pitänyt Nissan Qashqai on mallisukupolven vaihdosvaiheessa ja uusia edellisen sukupolven malleja on vielä varastoissa. Hyvän diilin paikka siis. Uuden Nissan Qashqain esittelyyn tästä ja menneen sukupolven tästä.Isoa maasturia hakevalle tarjontaa on hieman niukemmin, mutta esimerkiksi Range Rovereita löytyy muutama. Uuden Range Roverin esittelyyn tästä.

Pääkuvassa esiintyvä Jaguar F-Type kuuluu pienten 2-paikkaisten sporttien joukkoon. Jos tämä auto palvelee käyttötarkoitustasi niin saman tien sen saa alle täältä. Jaguar F-Typen esittelyyn tästä.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin