Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Uuden Bemarin omistaja hehkuttaa: autokuume talttui!

Uuden Bemarin omistaja hehkuttaa: autokuume talttui!

Omistin aiemmin vuoden 2005 Nissan Almeran, punaisen sedanin. Auto oli ihan hyvässä kunnossa eikä ulkonäössäkään sinänsä ollut moitittavaa. Alkuvuodesta iski silti se kuuluisa autokuume, jota yritin alkuun hillitä tietyin keinoin ja ajatuksin. Kuume ei kuitenkaan hellittänyt, ja oma auto alkoi päivä päivältä tuntua enemmän ”ei niin kivalta”. Kaipasin enemmän ajonautintoa, kiihtyvyyttä, ja parempaa ulkonäköä
autolleni (hyviä selityksiä, eikö?).

Huhtikuussa 2015 aloin varovasti selailla autoja netistä. Kahlattuani Autotalli.comia läpi sain melko pian selville, mitkä kolme automerkkiä pitäisin hauissani mukana; Audi, BMW ja Volkswagen. Aluksi katselin tietenkin vain ulkonäköä ja hintaa, ja ajettujen kilometrien määrää. Tähän oli mukava hyödyntää Autotalli.comin käyttöliittymän mahdollistamaa korttimalli-näkymää hakutulossivulla. Autoja oli helppo ja mukava selailla vain ”sillä silmällä”, ja ”läpällä”.

"Autoja oli helppo ja mukava selailla vain ”sillä silmällä”, ja ”läpällä”."

No, kuume sen kuin paheni. Seuraavaksi aloin lähetellä liidejä automyyjille ja tiedustella, paljon saisin omasta rakkaasta Nissanistani vaihdossa. Yllätyin, miten nopeasti liidit saivat myyjät tarttumaan puhelimeensa. Lähetin alussa noin kuuteen eri autokauppaan liidejä, ja 4/6 myyjästä soitti alle tunnin kuluttua. Loputkin ottivat samana päivänä yhteyttä. Myyjien arviot oman autoni vaihtohinnasta heittelivät jonkun verran, mutta sen verran hyvissä hinnoissa kuitenkin oltiin, että kuume ei talttunut, vain päinvastoin nousi entisestään.

"Kun pankista vielä näytettiin vihreää valoa pienen lainan ottamiselle, tiesin, ettei tämä kuume taltu enää ennen kuin istun uudessa BMW:ssä, talla pohjassa."

Kun pankista vielä näytettiin vihreää valoa pienen lainan ottamiselle, tiesin, ettei tämä kuume taltu enää ennen kuin istun uudessa autossa talla pohjassa. Aika pian autoja kahlatessa tulin varmemmaksi siitä, että BMW tulee tällä kertaa olemaan minulle se oikea valinta. Ulkonäkö, hinta, takavetoisuus. Siinä muutamia syitä joiden takia päädyin tähän ”aina takapuskurissa kiinni” -merkkiin.

 

Teksti ja kuvat: Pasi Jormalainen, BMW 116i:n omistaja ja Autotalli.comin käyttäjä

 

Katso uudet BMW 116 -autot Autotallista

Katso BMW 116 -vaihtoautot Autotallista


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin