Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Uusi BMW X5 tarjoaa kilpailukykyisen päivityksen ulkoa ja sisältä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: BMW // Viidennen painoksen kohokohtia ovat Plug-in Hybridin reilun 100 km toimintamatka ja tuplattu latausteho.
Uusi BMW X5 tarjoaa kilpailukykyisen päivityksen ulkoa ja sisältä

Teho ja toimintamatka

Jo viidenteen polveen edenneen BMW X5:n uudistus nostaa sen entistä kovempaan luokkaan. Klassikko-SUV:n uusin painos on saatavilla ladattavana hybridinä tai joko bensiini- tai dieselmoottorilla. BMW X5 xDrive50 Plug-in Hybrid -mallissa 360kW:n (490 hv:n) tehoa tuottaa kuusisylinterinen polttomoottori yhteistyössä sähkömoottorin kanssa. Entistä tehokkaampi kone kuljettaa luotettavasti niin kaupungissa kuin mökkitiellä, säästä riippumatta. Valinnaisena tuleva OffRoad-paketti sisältää neljä eri ajotilaa erilaisiin olosuhteisiin.  

Ladattavana hybridinä BMW X5 tarjoaa sähkö- ja bensamoottorin saumatonta yhteistyötä niille, jotka haluavat vähentää päästöjä ja nauttia silti tunnokkaasta ajokokemuksesta. Plug-in Hybridin toimintamatka on parhaimmillaan 110 kilometriä, joten auto kulkee aktiivisenkin arjen ajot sähköllä. Aiempaan verrattuna kaksinkertainen latausteho säästää aikaa tien päällä.

Sporttinen muotokieli kohtaa käytännöllisyyden

BMW X5:n muotoilu on astunut askeleen urheilullisempaan suuntaan. Dynaaminen ilme pitää kuitenkin sisällään aimo annoksen katumaasturille sopivaa rouheutta. Kapeammat etuvalot tuovat sähäkkää ilmettä, Iconic Glow -LED-valaistut jäähdyttimen säleiköt edustavat modernia mutta tunnistettavaa BMW:tä.

Sisätilat kertovat, että ollaan premium-luokan autossa. Niin kuskin kuin matkustajien penkit on ergonomisesti suunniteltu pidempäänkin istumiseen. Käytännönläheistä mukavuutta edustaa myös curved dipsplay -näyttö. Kaartuva näyttö säästää silmiä tavanomaiseen verrattuna. Se on suunnattu kuljettajaan päin, jotta toimintojen käyttö ajon aikana olisi mahdollisimman helppoa – ja turvallista. Myös keskikonsolin toiminnot on mietitty selkeiksi ja helppokäyttöisiksi.

Varmuutta ratin takana

BMW X5:ssä on vakiona kosketusnäytöllä ja keskikonsolin painikkeilla toimiva iDrive 8 -käyttöjärjestelmä. Älykäs järjestelmä päivittyy automaattisesti, joten viimeisimmät ominaisuudet ovat heti käytössä. Monipuoliset viihdejärjestelmät siivittävät matkantekoa musiikin tai podcastien voimin, ja odotusajat voi käyttää vaikka striimaamalla videoita.

Ajamista avustava Driving Assistant Professional -järjestelmä toimii kuskin ylimääräisinä silminä ja korvina. Se ennakoi ja auttaa risteyksissä, kaistanvaihdoissa, kuolleen kulman havainnoinnissa, pysäköinnissä ja äkillisissä riskitilanteissa. Autoilu on vaivattomampaa ja automaattinen reagointi tiukoissa paikoissa lisää ajamisen turvallisuutta merkittävästi.

BMW Charging -kortti helpottaa latausviidakossa

BMW X5:n mukana uusi omistaja saa latauskortin, joka tekee auton lataamisesta tien päällä kätevää. BMW Charging -kortilla lataaminen onnistuu ympäri Suomen, sillä kortti käy maanlaajuisesti yli 2300 julkisella latauspisteellä. Samalla kortilla lataat BMW:täsi myös ulkomailla, sillä Euroopassa latauspisteitä on yhteensä yli 300 000.

Lähin latauspiste löytyy BMW Charging -sovelluksen, BMW:n navigointijärjestelmän tai My BMW -sovelluksen kautta. Auton mukana tulee myös Mode 3 -kaapeli, joten lataus onnistuu, vaikka lautauspisteellä ei olisi kiinteää kaapelia.

Tätä on uusi BMW X5

  • Uudistettu urheilullinen design
    • BMW Curved Display -näyttö ja iDrive 8 -käyttöjärjestelmä
    • Monipuolinen kuljettajaa avustava turvallisuusteknologia
    • Ladattavan hybridin sähköinen toimintamatka jopa 110 km
    • Kaksinkertaistunut latausteho jopa 7,4 kW/h
    • Sähkönkulutus 22,9-27 kWh/100 km
    • Polttoaineen kulutus 0,8-1,1 l/100 km
    • CO2-päästöt 18-26 g/km
    • Valinnainen xOffRoad-paketti 4:llä eri maastoihin suunnitellulla ajotilalla

BMW X5 sopii niille, jotka arvostavat käytännöllistä ja monipuoliseen ajoon taipuvaa autoa. Viimeisintä teknologiaa hyödyntävä tyylikäs SUV on täynnä ajamista helpottavia älykkäitä ratkaisuja. Ladattavana hybridinä BMW X5 tuo kaduille vähäpäästöisemmän vaihtoehdon tehoista tinkimättä.

Tutustu uuteen BMW X5:een


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin