Uusi EX30 on käytännöllinen tehopakkaus - tutustu kaikkien aikojen suorituskykyisimpään Volvoon | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Uusi EX30 on käytännöllinen tehopakkaus - tutustu kaikkien aikojen suorituskykyisimpään Volvoon

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VOLVO // Sähköinen katumaasturi Volvo EX30 on monikäyttöinen ja kompakti. Sen hinta, varustelu ja tilat ovat kohdillaan.
Uusi EX30 on käytännöllinen tehopakkaus - tutustu kaikkien aikojen suorituskykyisimpään Volvoon

Volvo EX30 on täyssähköinen, kompakti katumaasturi, joka yllättää tiloillaan. Tämä premium-luokan auto on hyvin varusteltu ja sen hintataso yllättää positiivisesti. Malliston alkaen hinta, 36 900 euroa, tekee EX30:stä yhden markkinoiden houkuttelevimmista täyssähköisistä vaihtoehdoista.

EX30 on katumaasturi, joka sopii kaikille. Se on perheauto, tai vaikka kahden aikuisen tilava menopeli. Sillä voi kuljettaa turvallisesti lapset harrastuksiin, tehdä lomamatkan Eurooppaan, tai vetää peräkärryn mökille. Uuden Volvon ulkomuoto on moderni ja autoon voi valita mieleisensä vaihtoehdon viidestä eri ulkoväristä.

Suorituskyky on vähintäänkin riittävä. Nelivetoisen EX30 Twin Performance –version teho on 315 kW / 428hv. Se tekee autosta kaikkien aikojen suorituskykyisimmän Volvo-mallin. EX30 on saatavana kahdella eri akkukoolla, ja sekä taka- että nelivetoisena.

”Volvo EX30-malli osuu ja uppoaa monelle. Se on sähköinen katumaasturi, jossa ominaisuudet, varusteet ja hinta ovat kohdillaan. Mallin saatavuus tulee myös olemaan hyvä”, kuvailee Volvon tuotepäällikkö Tomi Raekannas.

Volvo EX30 sopii ominaisuuksiltaan näppärästi arkeen ja vapaa-aikaan.

EX30 on ulkomitoiltaan kompakti, mutta sisätilat voivat yllättää

Keskellä on yksi suuri 12,3 tuuman näyttö, josta kuljettaja voi helposti seurata ajodataa. Auto tarjoaa kaikki Googlen palvelut (kartat, Play-kauppa, Assistant). EX30:n laadukas äänimaailma on syntynyt yhteistyössä Harman Kardonin kanssa.

”Sisätilat on mietitty niin, että ne ovat tilavat ja toimivat. Suunnittelussa on käytetty uusia innovaatioita, kuten äänentoiston Soundbar-ratkaisua, jonka avulla ovitaskuista on vapautunut säilytystilaa”, kertoo Tomi Raekannas.

Verhoilun voi valita useasta tyylikkäästä värivaihtoehdosta.

Volvo EX30-mallissa ajosuunnan valitsin on tuotu ohjauspyörän yhteyteen. Tämä on antanut tilaa monitoimikyynärnojalle säilytystiloineen ja mukitelineineen. Keskikonsolissa on langaton latausalusta puhelimelle ja useita lokeroita tavaroille.

Tavaratila on kooltaan 318 litraa, sen lattia on kynnyksetön ja siinä on kaksoispohja. Tavaratilan lattian ja auton konepellin alla on kätevät säilytyslokerot, jotka tuovat lisätilaa. Sisätiloissa on myös paljon koukkuja, pidikkeitä, taskuja ja lokeroita. Jokainen tavara löytää helposti oman paikkansa Volvo EX30-mallissa.

Ohjaamon iso näyttö helpottaa navigointia ja tekee ajamisesta turvallisempaa.

Joka keliin sopiva

”Volvo on perinteisesti erinomainen talviauto ja tämä malli jatkaa tätä perinnettä. Volvo EX30:n lämmitysominaisuudet ovat tehokkaat ja laadukkaat. Autossa on esimerkiksi seitsemän kW lämmitin, joka takaa, että autossa piisaa lämpöä myös talvipakkasilla”, Raekannas kertoo.

Myös matkanteko talvella on huomioitu: kun kuljettaja valitsee reitin pikalatausasemalle, auto esilämmittää akun optimaaliseen lämpötilaan lataamista varten. Tällä on suuri vaikutus siihen, miten nopeasti ja tehokkaasti akku latautuu.

Turvallisuusominaisuudet auttavat kuljettajaa

EX30-mallista löytyy paljon turvallisuusominaisuuksia, kuten pysäköintiavustin, risteävän liikenteen varoitus eteen ja taakse, kaistallapitoavustin, törmäyksenestojärjestelmä, ja uutuutena turvallinen oven avaushälytys. Se toimii, kun olet astumassa ulos autosta ja takaa lähestyy vaikkapa potkulautailija kovaa vauhtia. Tällöin auto antaa varoitusmerkin. Pysäköintiavustin puolestaan auttaa pysäköimään ahtaaseenkin tilaan ja neljään suuntaan olevat kamerat auttavat näkemään auton lintuperspektiivistä keskinäytöllä.

Volvo EX30 on saatavilla kahdella eri akkukoolla, joko taka- tai nelivetoisena.

EX30:ssä on myös kuljettajan vireyttä tarkkaileva järjestelmä, joka aktivoituu 30 km/h nopeudessa. Järjestelmä tarkkailee kuljettajan silmien ja pään liikkeitä ja havaitsee, jos katse harhailee pois liikenteen seuraamisesta. Tällöin auto antaa äänivaroituksen.

Volvon EX30-mallissa on myös Intelligent Speed Assistance (ISA) eli älykäs nopeusavustin. Se lukee liikennemerkkien nopeusrajoitukset ja huomauttaa, jos ajat ylinopeutta.

”Malliston edullisimmassa versiossakin on jo hyvä varustelu, myös se tekee autosta mielenkiintoisen. Uskon, että auto herättää laajaa kiinnostusta, joten kannattaa tulla tutustumaan siihen livenä paikan päälle”, Raekannas kehoittaa.

Auto on ennakkoesittelyssä Suomessa viikoilla 37 ja 38

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta itsellesi sopivaan tilaisuuteen, jossa pääset näkemään auton (ei koeajoa). Tule tutustumaan uuteen Volvo EX30 -malliin!


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin