Uusi katumaasturi alle jopa 2 viikossa - tutustu Mitsubishi Eclipse Cross ladattavaan hybridiin | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Uusi katumaasturi alle jopa 2 viikossa - tutustu Mitsubishi Eclipse Cross ladattavaan hybridiin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: MITSUBISHI // Autojen toimitusajat ovat tällä hetkellä pitkiä, mutta laadukkaan nelivetoisen hybridin voi saada ilman odottelua.
Uusi katumaasturi alle jopa 2 viikossa - tutustu Mitsubishi Eclipse Cross ladattavaan hybridiin

Automerkkien ja -mallien välillä on isoja eroja toimitusajoissa. Joillakin automerkeillä lisävarusteiden määrä tilauksen yhteydessä aiheuttaa viivästyksiä toimituksiin. Osa merkeistä onkin vähentänyt lisävarusteiden kirjoa toimitusaikojen lyhentämiseksi.

Tällä hetkellä Autotuojat ja teollisuus ry suositteleekin varautumaan jopa 9 kuukauden toimitusaikoihin. Tiettyjä malleja saa odottaa jopa yli vuoden.

Valmiiksi suomalaiseen makuun varusteltujen Mitsubishi Eclipse Cross -mallien tuonti Japanista Suomeen on toiminut hyvin. Mitsubishin mallisto rakentuu ennalta valittujen varustetasojen mukaan ja yksittäisiä tehdaslisävarusteita ei tarvitse tilata. Tämä tehostaa tuotantoa ja lyhentää toimitusaikoja.

Maahantuojan, eli Mitsubishi Motors Finlandin, brändijohtaja Jyrki Mäkinen kertoo autoja saapuvan maahan tasaiseen tahtiin. Tämä takaa suosittujen mallien saatavuuden jatkossakin.

"Suomalaiset arvostavat nelivetoa ja ladattavaa hybriditekniikkaa. Mitsubishi valmistaa suuria määriä laadukkaita autoja, joista löytyy jo edellä mainitut ominaisuudet. Näin ollen lisävarusteiden määrä ei ole aiheuttanut pullonkauloja autojen saatavuuteen", Mäkinen toteaa.

Eclipse Cross PHEV on Mitsubishin suosituin malli, jonka kaikki versiot ovat ladattavia ja nelivetoisia katumaastureita. Sen alkaen hinta on 37 990 €. Kasvavaan kysyntään on varauduttu ajoissa ja autoja löytyy nopeaan toimitukseen sekä maahantuojan että jälleenmyyjien varastoista kautta Suomen.

Pyydä tarjous ja varaa koeajo lähimmältä jälleenmyyjältäsi

Katso Mitsubishin Eclipse Cross -autot Autotallissa


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin