Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Voiko tätä nallekarhua vastustaa? Skodan uutuus Kodiaq sai nimensä eläinmaailmasta

Skodan uuden seitsemänpaikkaisen katumaasturin nimi tulee olemaan Kodiaq. Nimi viittaa kodiakinkarhuun, joita asuu Alaskan etelärannikolla sijaitsevalla Kodiakinsaarella.
Voiko tätä nallekarhua vastustaa? Skodan uutuus Kodiaq sai nimensä eläinmaailmasta

Skoda Kodiaq ensiesitellään vuoden 2016 jälkipuoliskolla, mutta auton muotoilusta ja ominaisuuksista saatiin esimakua alkuvuoden Geneven autonäyttelyssä nähdyssä VisionS -konseptissa.  

Modulaariselle MQB-alustalle rakennettava Kodiaq tulee näin ollen olemaan VisionS:n jälkeen ensimmäinen Skoda, joka sisältää kolme penkkiriviä, tarjoten näin tilat kuudelle matkustajalle. Auto tulee noudattelemaan 4,70 metrin ja 2,79 akselivälillään Skodan perinteitä tilavuudellaan.

Yksi VisionS:n esitellyistä kohokohdista oli Plug-in hybrid -voimalinja, joka tultaneen näkemään myös uudessa Kodiaqissa. 165 kW (225 hv) teholla konseptiauton kiihtyvyydeksi luvataan 0-100 km/h 7,4 sekunnissa, huippunopeuden ollessa lähes 200 km/h. Mikäli VisionS:n ominaisuudet pääsevät tuotantoon asti, Kodiaq tulee kulkemaan 50 kilometriä pelkän sähkön voimalla. 

Skoda Kodiaqin nimellä halutaan viestiä voimasta ja etenemiskyvystä maastossa, mutta myös perhekeskeisyydestä, josta kodakinkarhut ovat tunnettuja. Kodiakinkarhu-uros voi takajaloilla seistessään olla jopa kolmen metrin korkuinen ja painaa noin 400 kg – se onkin yksi suurimmista ja vahvimmista karhulajeista. Toisin kuin jotkin muut lajit, ne kuitenkin elävät rauhallisesti ja yhteisöllisesti. Kodiakinkarhut muodostavat siteitä, jakavat kokemuksia ja leikkivät keskenään. Jotkin kodiakinkarhuista jakavat keskenään jopa parhaat lohensaalistuspaikat.

Markkinoille auton odotetaan saapuvan vuoden 2017 alkupuoliskolla.

Autotalli.com
Skoda vaihtoautot
Skoda uudet autot
Crossoverit


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin