Volkswagen pidentää takuutaan Suomessa – tarjolle myös uusia huolenpitopaketteja | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Volkswagen pidentää takuutaan Suomessa – tarjolle myös uusia huolenpitopaketteja

Volkswagen tarjoaa vuoden lisätakuuta vain asiakkaille, jotka ovat jo ennalta merkin asiakkaita.
Volkswagen pidentää takuutaan Suomessa – tarjolle myös uusia huolenpitopaketteja

Autojen takuut herättävät aika ajoin keskustelua ja hämmästelyäkin. Yksi tällaisen aihe on ollut se, miksi monella esimerkiksi saksalaisella merkillä takuu on pysynyt muutamassa vuodessa monen kilpailijan tarjotessa viiden, jopa seitsemän vuoden takuita. 

Nyt Volkswagen on tuomassa kahden vuoden takuuseen vuoden lisäjaksoa, mutta vain ja ainoastaan merkkiuskollisille yksityisasiakkailleen. Mikäli Volkkarin vaihtaa uuteen samanmerkkiseen autoon, asiakas saa normaaliin kahden vuoden kilometrirajoituksettomaan takuuseen yhden vuoden lisätakuun 100 000 kilometriin asti.

Samalla Volkswagen uudistaa huolenpitosopimuksiaan, joita on tarjolla jatkossa kolme eri tasoa: S, M ja L. Uudet palvelut kulkevat Volkswagen Care -nimen alla. Veloituksettomaan S-tasoon kuuluu liikkumisturvan ja online-palveluiden lisäksi K-ryhmän ”Paras asiakas”-taso.

Noin 30 euron kuukausihintainen M-taso pitää sisällään muun muassa auton huollot ja korjaukset sekä auton pesun huoltojen yhteydessä. L-tasoon voi liittää erilaisia lisäpalveluita, kuten sijaisautopalvelun, renkaiden kausivaihdot ja sisäpuhdistuksen huollon yhteydessä. Esimerkiksi renkaiden kausivaihto tuo noin viiden euron lisän M-tason kuukausihintaan.

Volkswagen Care -palveluita tarjotaan lisäksi käytettyihin autoihin sekä tuontiautoihin.

Kuva: Volkswagen

AUTOTALLI.COM

Tutustu uusiin myytäviin sekä käytettyihin Volkswagen-merkkisiin henkilöautoihin.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin