Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Suomessa jo satoja asiakkaita jonossa – sähköistyvä ranskalais-premium kiinnostaa

Ranskalainen DS Automobiles on aloittanut ensimmäisten sähköistettyjen automalliensa myynnin Suomessa.
Suomessa jo satoja asiakkaita jonossa – sähköistyvä ranskalais-premium kiinnostaa

Suomessa premium-autojen markkinoita ovat hallinneet tunnetusti saksalaiset merkit sekä Volvo. Vaihtelua on voinut hakea esimerkiksi japanilaisesta Lexuksesta, mutta ranskalaista vaihtoehtoa ei ole ostajille ollut tarjolla. DS Automobiles tuo tähän asiaan muutoksen. 

Tai tarkemmin ottaen on tuonut jo, sillä Citroënin suojista omaksi merkikseen eriytetty DS rantautui Suomeenkin viime vuoden alussa. Myynti on kuitenkin ollut kovin vaatimatonta, mihin syy saattaa hyvin piillä siinä, että merkin tämän hetken molemmista automalleista on tiedetty tulevan sähköistetyt malliversiot.

Etenkin keskikokoinen katumaasturi DS 7 Crossback E-Tense -pistokehybridi on herättänyt kiinnostusta, ja autoa jonottaa maahantuojan mukaan Suomessa jo useampi sata ostajaa. Tuotantokapasiteettia pitäisi kuitenkin löytyä uusillekin tilauksille, ja DS:n autojen tavanomaiseksi toimitusajaksi kerrotaan neljä kuukautta tilaushetkestä, mikäli varastossa olevia yksilöitä ei huomioida.

DS:n strategia tähtää siihen, että merkki tarjoaa vuodesta 2025 alkaen vain täyssähköisiä automalleja sekä pistokkeesta ladattavia plugin-hybridejä. Toistaiseksi vaihtoehtoina ovat DS 3 Crossback E-Tense -täyssähköauto sekä pistokkeesta ladattava hybridi DS 7 Crossback E-Tense.

Hinnat alkavat DS 3 Crossback E-Tensen kohdalla 41 391 eurosta ja DS 7 Crossback E-Tensessä 54 339 eurosta.

Lue DS 3 Crossback E-Tensen koeajostamme täältä sekä DS 7 Crossback E-Tensestä täältä.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin