Leasing sopii myös pienille ja keskisuurille yrityksille - uusi palvelu helpottaa vaihtoehtojen vertailua

Leasing sopii myös pienille ja keskisuurille yrityksille - uusi palvelu helpottaa vaihtoehtojen vertailua
Autotalli.comin uudessa yritysleasing-palvelussa autohankinnat on helppo kilpailuttaa. Käyttämällä viisi minuuttia yhden verkkolomakkeen täyttämiseen, tarjouspyyntösi leasing-autoista lähetetään usealle eri palveluntarjoajalle.

Autotalli.com on laajentanut hiljattain tarjontaansa leasing-autojen puolelle. Palvelussa on nyt mahdollista tutustua niin yritys- kuin yksityisleasing-autojen tarjontaan ja mikä parasta, kilpailuttaa autoliikkeiden autot yhdellä helpolla verkkolomakkeella.

- Autohankintojen kilpailuttaminen voi olla työlästä ja haluamme säästää kävijöidemme aikaa tarjoamalla yksinkertaisen keinon saada useita kilpailevia tarjouksia helposti ja nopeasti, Autotalli.comin liiketoimintapäällikkö Aleksi Alppi

Yritysleasing saatetaan helposti mieltää vain suuryritysten palveluksi, mutta todellisuudessa leasing-auto on järkevä vaihtoehto myös pienille ja keskisuurille yrityksille. Leasing-autoilu tarjoaa ennen kaikkea helposti ennakoitavia kustannuksia sekä vaivattomuutta, jolloin yrittäjän aikaa vapautuu muuhun.

Kevyimmillään leasing tarkoittaa auton rahoituksen järjestämistä, mutta tarvittaessa auton voi hankkia myös täysin avaimet käteen -periaatteella, jolloin kiinteään kuukausihintaan sisältyy niin huollot, renkaiden vaihdot, vakuutukset, polttoaineet kuin pesutkin. Autotalli.comin yritysleasing-palvelun kautta omat tarpeet on helppo kertoa tarjouspyynnön yhteydessä, jolloin tarjottavat autot vastaavat juuri omia käyttötarpeita ja tarjousten vertaileminen on helppoa.

Leasingissä on paljon etuja

Leasing-autoilun etuna on yritykselle se, etteivät autot rasita tasetta ja kiinteän kuukausimaksun arvonlisäveron osuus on myös vähennyskelpoinen. Mikäli keskikokoisella yrityksellä on omistuksessaan esimerkiksi 30 autoa, joiden keskimääräinen hankintahinta on 25 000 euroa autolta, pääomaa sidotaan autoihin 750 000 euroa. Kymmenen prosentin tuotolla kyseiselle pääomalle voidaan laskea 75 000 euron menetykset.

Omistusautot saattavat tuoda mukanaan myös yllättäviä kuluja, sillä niiden jäännösarvon määrittäminen ja huolto- sekä korjauskulujen arviointi on haastavaa. Yritysautoilun kustannuksista kun peräti 40 prosenttia koostuu auton arvon alenemisesta. Leasingissä riskit jäävät kokonaan palveluntarjoajan murheeksi.

Leasing- ja omistusautot eivät myöskään sulje pois toisiaan, vaan yrityksellä voi olla samaan aikaan käytössä molempia.

Mitä yritysleasing tarkoittaa?

• Leasing-autosta maksetaan kiinteää kuukausihintaa.

• Kuukausierä voi sisältää myös esimerkiksi vakuutuksen, huollot, renkaanvaihdot ja jopa autopesut ja polttoaineen.

• Leasing-auto vuokrataan sovituksi ajaksi ja auton käytölle asetetaan kilometriraja.

• Lyhyet leasing-kaudet ovat 1-12 kuukauden mittaisia ja pidemmät tyypillisesti 2-4 vuotta.

• Vuokrakauden päätyttyä auto palautetaan palveluntarjoajalle.

• Yritysleasing sopii vaihtoehtona autojen omistamiselle niin suurille kuin pienille ja keskisuurille yrityksille.

Kilpailuta yrityksellesi sopivin leasing-auto Autotalli.comissa tästä

Teksti: Teemu Granström

Leasing sopii myös pienille ja keskisuurille yrityksille - uusi palvelu helpottaa vaihtoehtojen vertailua
Kommentit

Uusimmat autoartikkelit